14% korting op ALLES in de SALE5

SALE14Kortingscode activeren
Nog maar:00HRS00MIN00SEC

INUOVO staat voor elegante damesschoenen met een fijne afwerking

INUOVO is een merk van damesschoenen dat in 2010 in Istanbul is opgericht. Het Turkse label is een vaste waarde in de modewereld. In tien jaar tijd heeft het merk de harten van modeliefhebbers in meer dan 50 landen gestolen. De kernwaarden van INUOVO zijn het gebruik van soepel leder en een opvallende afwerking. Dit resulteert in uitgebreide collecties die opvallen door hun verscheidenheid. De meest bekende schoenen van INUOVO zijn de sandalen. Ze voelen comfortabel aan de voeten en zijn afgewerkt met leuke details. Bij INUOVO mogen schoenen een speelse en opvallende toets hebben. De riempjes zijn bijvoorbeeld belegd met pareltjes of hebben een metallic kleurtje dat mooi past bij je voeten.

Een artisanale filosofie en een herkenbare signatuur

Alhoewel de schoenen van INUOVO in heel Europa verkocht worden, blijft het merk vasthouden aan de artisanale filosofie en authentieke productiemethodes. Het is een echt familiebedrijf waar de liefde voor comfortabele en mooie schoenen steeds centraal blijft staan. Dit kun je bijvoorbeeld zien in de veterboots en laarsjes, die sinds kort in de collecties opgenomen zijn. Deze schoenen hebben dezelfde signatuur als de sandalen. Opvallende gespjes, studs en kralen maken dat je de schoenen van het Turkse merk direct herkent in het grote aanbod. Het voetbed is ook steeds belangrijk, zowel bij de sandalen als de laarsjes. Dit is gemaakt uit natuurlijke materialen en heeft een comfortabele pasvorm. Zodoende blijven je voeten steeds in een goede conditie.

Schoenen met steeds nieuwe verhalen en inspiratiebronnen

De ontwerpers van INUOVO besteden veel aandacht aan de keuze van goede materialen. De schoenen van het Turkse merk zijn daardoor comfortabel om te dragen en ademen goed aan de voeten. Voor INUOVO moeten schoenen niet alleen comfortabel zijn, dankzij je schoenen moet je ook plezier hebben en leuke dingen beleven. De fun-factor is heel belangrijk in de stijl van INUOVO. Dit merk je in alle ontwerpen. De ontwerpers zijn voor hun creaties altijd op zoek naar nieuwe verhalen en inspiratiebronnen. Dat ze die telkens opnieuw vinden, blijkt uit het grote aanbod sandalen, bottines en zomerse slippers, en de vele tevreden draagsters van de schoenen. Wie denkt aan schoenen met een elegante, fijne lijn komt bijna automatisch uit bij INUOVO.