Komono
4 item(s)
Volgen

KOMONO: accessoires gemaakt door vakmensen

In 2009 kwamen Raf Maes en Anton Janssens op het idee om KOMONO in het leven te roepen. De visie van deze Belgische mannen was het starten van een merk dat verschillende accessoires met strakke designs op de markt zou brengen. De ontwerpers van het merk houden zich vast aan Belgische principes. Alle items moeten namelijk gemaakt worden door de beste vakmensen en van hoogwaardige kwaliteit zijn. Het merk gebruikt alleen het beste materiaal dat tegen alles bestand is. Zo blijven de horloges heel lang mooi, zelfs wanneer je ze iedere dag om je pols draagt. Ook de zonnebrillen van KOMONO zijn ijzersterk en bieden de bescherming die je ogen nodig hebben.

Minimalistische stijl

De ontwerpers van KOMONO vinden het belangrijk om klassieke accessoires te maken die tegelijkertijd de laatste trends volgen. De stijl van het merk is strak, simpel en minimalistisch. Tegelijkertijd worden alle accessoires opgefleurd met een opvallend kleurenpalet. Dankzij deze minimalistische stijl passen de items van het merk bij vrijwel iedere outfit. Je kunt namelijk kiezen voor een echt klassiek horloge om naar het werk te dragen, zoals een simpel bruin of zwart exemplaar. Daarnaast kan je een horloge kiezen met een opvallende kleur. Deze past weer perfect bij een casual outfit en kan je bijvoorbeeld prima omdoen wanneer je naar een feestje gaat. Door deze veelzijdigheid is er altijd wel een item van KOMONO te vinden dat bij je past.

Originele designs

KOMONO maakt accessoires voor iedereen. De unieke designs van het merk zijn dus geschikt voor zowel mannen als vrouwen . Naast de populaire horloges ontwerpt het merk ook zonnebrillen. De stijl van deze brillen varieert enorm. Zo zijn er een aantal klassieke exemplaren verkrijgbaar, maar kan je ook een zonnebril kopen die is ontworpen met de laatste trends in gedachten. Alle strakke en minimalistische designs zijn leverbaar in verschillende kleuren, dus je kan mixen en matchen met meerdere modellen en kleuren. Zo vind je altijd een zonnebril die perfect bij je outfit past. Dankzij de kwaliteit van KOMONO geniet je nog jarenlang van deze tijdloze designs.