Alle producten van ZIENER1

Ziener – van handschoenen naar volledige sportoutfits

Eind jaren 40, de Oost-Duitse bergen. Franz Ziener beslist om een eigen zaak op poten te zetten, gespecialiseerd in traditionele handschoenen van hoge kwaliteit. De artikelen zijn die eerste jaren voornamelijk bedoeld voor dagelijks gebruik, maar naarmate de tijd en trends vorderen, krijgen ook de handschoenen een nieuwe bestemming. Ziener produceert sindsdien uitsluitend nog sportaccessoires, items die onmisbaar zijn op de piste of de schaatsbaan. Dankzij de expertise die ten overvloede in het bedrijf aanwezig is, bleek de volgende stap eveneens een evidentie: van handschoenen naar ski- en snowboardpakken. En zo komt het dat Ziener tot de dag van vandaag hoogwaardige, gespecialiseerde sportkleding voor vrouwen en mannen produceert.

Wintersporten in stijl

Dat je op wintersportvakantie voor de juiste uitrusting moet zorgen, is geen geheim. Een sportbroek, sportjas en warme boots zijn de basisoutfit voor iedereen die zich richting sneeuwgebieden begeeft. Waar let je nu op bij de keuze van je nieuwe outfit? Traditioneel staat het functionele aspect voorop: water- en winddichte materialen die ademen, snel drogen en warm gevoerd zijn, da’s het absolute minimum. Gelukkig is er de laatste jaren ook meer aandacht voor het totaalplaatje. Met de sportkleding van Ziener trek je stijlvol en casual naar de piste: de mooie items met stiksels of tweekleurige bedrukking tonen dat jij stevig op je benen staat (ook al maak je wel ’s een val in de zachte sneeuw). Je koopt je skibroek en skijas apart en kunt dus een heel eigen look samenstellen. Zo breng je kleurige en sportieve mode naar de bergen!

Op naar de sneeuw, op naar de kortingen!

Een vakantie in de sneeuw is niet altijd goedkoop, net omdat je heel wat kledingstukken moet meenemen die je in het dagelijks leven misschien niet snel aantrekt. Beste dames en heren, we kunnen jullie dubbel geruststellen. Enerzijds valt het met de prijzen van Ziener best mee, niet in het minst omdat er in de online shop regelmatig kortingen te scoren vallen. Anderzijds zou het jammer zijn om die leuke sportjas alleen in de bergen te dragen. Dalen de temperaturen onder het nulpunt en heb je zin om een frisse neus te halen, in het bos of aan het strand? Doe dan zeker je Ziener skijas aan: je weet gewoon dat de koude en regen geen vat op je hebben en dat je er natuurlijk geweldig uitziet!