MAMALICIOUS logo
Mamalicious Curve logo

MAMALICIOUS: comfortabele en trendy outfits voor (aanstaande) moeders!

MAMALICIOUS snapt dat jij als mooie, zwangere vrouw of kersverse moeder nog steeds je gevoel voor mode en trends wil laten spreken. Geen soepjurken of tuinbroeken maar prachtige stijlvolle en comfortabele ontwerpen, waarmee jij je op en top vrouwelijk voelt en je veranderende lichaam niet hoeft te verbergen maar juist trots kunt laten zien. Met MAMALICIOUS heb je de keus uit een ruime collectie positie- en voedingskleding zodat je tijdens de zwangerschap en na de geboorte van de kleine prima voor de dag kan komen. Simpel chic in een handomdraai met trendy jurkjes met print, heerlijk zachte truien, jeans die niet knellen en nette tops om de perfecte zakelijke outfit compleet te maken.

Voel je comfortabel en vrij

Wie zegt dat je niet tiptop voor de dag kunt komen wanneer je in verwachting bent? MAMALICIOUS snapt dat jij comfort boven stijl verkiest wanneer je zwanger bent en dat je zo druk bent met de komst van je kindje, dat jouw garderobe niet direct een prioriteit is. Juist daarin onderscheidt de kleding van MAMALICIOUS zich van andere positiemode. Met de collectie kun je je namelijk moeiteloos volgens de laatste trends kleden, zonder dat je er heel veel tijd in hoeft te steken. MAMALICIOUS begrijpt ook dat elke vrouw op haar eigen manier in verwachting is en geen zwangere buik hetzelfde. Daarom is elk model zo gemaakt dat jij je in iedere situatie en op elk moment van de dag vrij kunt bewegen.

Ook stijlvol na de geboorte

Na de geboorte van je kindje staat jouw wereld op zijn kop. Met kleding en mode ben je dan mogelijk nog minder bezig dan tijdens de zwangerschap. Juist na de geboorte kan het lastig zijn om een goede outfit te vinden. Ook dan wil je je vrij kunnen bewegen in wat je draagt en je comfortabel voelen zonder die drang om snel weer in je oude kleding te passen. MAMALICIOUS speelt hierop in met een lijn voor voedingskleding. Kleding die heerlijk zit, maar zo gemaakt is dat jij de kleine op elk moment dat het nodig is en overal (discreet) kunt voeden. Tops die rekening houden met de veranderingen in jouw lichaam. Hiermee biedt MAMALICIOUS een stijlvol en betaalbaar alternatief voor elke vrouw die het nieuwe leven wil vieren!