SUMMER SALE! TOT WEL 70% KORTING5


Barts: zo ben je altijd goed gemutst

Het Nederlandse label Barts maakt voornamelijk gebreide accessoires voor het hele gezin. De collecties bestaan uit mutsen, sjaals, poncho's, handschoenen, tassen en hoeden. Het merk weet zich met eigenzinnige designs te onderscheiden van de massa. Niks geen standaard breisels maar opvallende motieven en kleurencombinaties die tijdens grijze, grauwe en vooral koude dagen absoluut in het oog springen. Naast de klassieke beanies die elke liefhebber van een urban stijl zal kunnen waarderen, maakt Barts ook grappige mutsen waarmee je de lachers op je hand krijgt. En ook tijdens warme zomerdagen heeft Barts een ruime keus aan hippe accessoires, zoals funky zonnehoeden.

Mode van Barts sluit naadloos aan op jouw behoeften

Barts werd in de jaren tachtig opgericht door Bart Koene. Die begon met het verkopen van handgemaakte zwembroeken aan de jetset in Saint Tropez. Inmiddels is het label uitgegroeid tot het nummer 1 merk als het gaat om bijzondere hoofdbedekking en haalt het voor elke nieuwe collectie inspiratie uit grafische ontwerpen en de hedendaagse popcultuur. Het merk valt met name op door de breitechniek die wordt gebruikt: elk item wordt met vier naalden rond gebreid en daardoor zijn er geen naden te zien. Voor skaters en liefhebbers van een goede beanie is Barts al jaren het 'go to' merk. Niet zo gek, want alles wordt met de hand gemaakt: van grof en fijn gebreide kabelpatronen tot gevlochten en gehaakte items.

Onconventionele accessoires voor eigenzinnige trendsetters

Het mooie van de gebreide accessoires van Barts is dat ze duurzaam zijn en nooit uit de mode raken. Voor elk seizoen is er een andere look. In de winter kies je een van de vele mutsen of hoofdbanden, samen met een cirkelsjaal en warme wanten. Beken je kleur of houd je het bij een neutrale tint die perfect past op elke winterjas? En kinderhanden zijn goed beschermd met de gewatteerde, waterdichte handschoenen van dit merk. Zodra de lente aanbreekt, fleur je een outfit op met een lichtgewicht sjaal. In de zomer flaneer je op het strand met een hippe zonnehoed en een gehaakte totebag van dit merk. En in de herfst is een stijlvolle poncho van Barts een perfect alternatief voor een jas.