WINTER SALE! Tot wel 50% korting5

 Merkenheader
Items van het merk filteren
Alle producten van Sixth June3

Sixth June: high fashion streetwear

Het jonge merk Sixth June is in 2008 opgericht. De Parijse ontwerpers achter dit merk wilden twee belangrijke werelden in de mode met elkaar verenigen: high fashion op de catwalk en streetwear. Dit zijn namelijk de stromingen waarin de nieuwste trends als eerste zichtbaar zijn. Sixth June speelt dus in op de actuele ontwikkelingen in de modewereld en geeft hier een jonge en uitdagende draai aan. Dat maakt het merk tot de ideale keuze voor iedereen die zich wil kleden volgens de modernste trends en tegelijkertijd een originele look wil hebben. De designs van Sixth June zijn modern, inventief en net een beetje anders dan alles wat je om je heen ziet.

De stijl van Sixth June

Sixth June heeft genoeg items om je outfit van top tot teen compleet te maken. Het merk ontwikkelt kleding voor dames en heren die op zoek zijn naar items met een stoer randje. De designs van het merk hebben allemaal sterk contrasterende kleuren. Zwart en wit zijn de basiskleuren, maar je ziet ook fel blauwe, gele, paarse en groene kleuren. De jacks van Sixth June zijn misschien wel de populairste items die het merk ontwerpt, aangezien deze allemaal een zeer gewaagde look hebben. Opvallende prints en uitdagende teksten zijn niet vreemd voor dit merk. Ook stijlvolle T-shirts, originele accessoires en trendy schoenen worden door dit merk gemaakt. Je kunt dus je hele outfit samenstellen met de moderne stijl van dit label.

Kwalitatieve streetwear

Een van de belangrijkste aspecten van streetwear is dat die buiten gedragen wordt. Dit is niet de kleding die het beste tot zijn recht komt op kantoor of in een restaurant. De designs van Sixth June zijn levendig en energiek en daarom geschikt voor iedereen die graag on the go is. Dat betekent dat de kleding ook stevig moet zijn, want alle items moeten het een en ander kunnen verdragen. Dat is de reden waarom ieder kledingstuk wordt gemaakt van kwalitatief hoogwaardige stoffen die heel lang mooi blijven. De ontwerpen van Sixth June zijn trendy maar kunnen ook na jaren nog gedragen worden.