Dry Laundry
9 item(s)
Volgen

Dry Laundry: functionele jassen met stijl

Wie zoekt naar een stijlvolle jas voor de winter of de overgangsperiode, mag Dry Laundry niet missen. De stijlen van het merk wisselen functionaliteit met een modieuze look af. Als je dit merk draagt, heb je meteen het gevoel alsof je meedoet met de laatste trends, terwijl je je volledig comfortabel voelt. De jassen voelen niet zwaar aan en ze zijn gevoerd, zodat ze perfect zijn voor ieder weertype. De jas verwarmt je wanneer het nodig is dankzij de thermische isolatie. Je bent met de modieuze jassen van dit kledingmerk zeer comfortabel gekleed.

Een modieuze metgezel voor dagelijks gebruik

Als jong, urban label biedt Dry Laundry modebewuste klanten een verscheidenheid aan modieuze looks voor elke situatie. Bij heren- en damesjassen spelen niet alleen het uiterlijk, maar ook functionele aspecten een belangrijke rol. Daarom besteedt het label bij het ontwerpen van een nieuwe collectie aandacht aan zowel de trends als aan het feit dat pasvorm en prestaties perfect zijn. Gevoerde jassen en vesten met of zonder kap zijn het meest populair bij het merk. Ook andere stijlvolle kledingstukken zijn zeer gewild. Zo kun je voor sportactiviteiten een geweldig sweatshirt met mouwen aanschaffen in de stijl van je jas. Ook zijn de blouses en bombers trendy vertegenwoordigers van het merk. Het merk Dry Laundry voelt precies aan wat er hot is op het moment.

Dry Laundry: comfortable, trendy jassen voor iedereen

De visie van het merk: mode is een prachtige manier om je eigen persoonlijkheid uit te drukken. Dry Laundry heeft dit al snel begrepen en ontwerpt daarom altijd nieuwe favoriete stukken die perfect bij jouw stijl passen. Sportieve casual jassen maken net zo goed deel uit van de collecties als tijdloze klassiekers, zoals de parka. De klassiekers hebben een individuele touch gekregen, doordat er wordt gewerkt met verschillende stijlen en een andere materiaalmix. Zo kun je kiezen uit veelzijdige jassen en vesten bij dit label. Ze maken gebruik van stoere materialen en een zorgvuldig vakmanschap. Dit zorgt ervoor dat de kledingstukken van dit merk van zeer uitmuntende kwaliteit zijn. Zo weet Dry Laundry kwaliteit met klasse en comfort te combineren.