WINTER SALE! Tot wel 60% korting5

 Merkenheader

Saint Tropez: stijlvolle en trendy damesmode

Het merk Saint Tropez werd in 1984 in het leven geroepen door de Deen Niels-Henrik Henriksen. Zijn visie: jonge en frisse mode maken voor vrouwen. Het modelandschap verandert steeds sneller, waardoor trends elkaar in rap tempo opvolgen. Modebewuste vrouwen willen graag het nieuwste van het nieuwste kunnen dragen en daar wil Saint Tropez bij helpen. De stijl van het merk is vernieuwend en fris, maar tegelijkertijd ook klassiek. De designers ontwerpen kleding die gebaseerd is op de basic items die je in iedere kledingkast terugvindt, maar dan met een trendy twist. Dit maakt Saint Tropez een merk voor alle vrouwen die op zoek zijn naar moderne klassiekers voor in hun kledingkast.

De laatste trends

De designers van Saint Tropez vinden het belangrijk dat je er altijd zo trendy mogelijk bij loopt. Daarom worden ieder jaar maar liefst tien nieuwe kledinglijnen uitgebracht, en zo zorgt het merk ervoor dat jij altijd de laatste trends in huis kunt halen. Daarnaast vind je altijd een aantal klassieke basics terug die je jaar in jaar uit kunt blijven dragen. Dat is het leuke van mode: je kunt eindeloos variëren tussen nieuwe trends en klassieke items. Een modern en opvallend item komt ook altijd het beste tot zijn recht wanneer je het combineert met basic kledingstukken. Een goed paar jeans is bijvoorbeeld alles wat je nodig hebt voor het combineren mettrendy topjes en accessoires.

Goed design van top tot teen

In het grote assortiment van Saint Tropez vind je een uniek breed scala aan producten. Wat dacht je van een opvallend T-shirt om je casual outfit net iets spannender te maken? En natuurlijk biedt het merk tevens stijlvolle jurkjes. Saint Tropez maakt inmiddels ook accessoires waar je iedere outfit mee op kunt fleuren. De designers willen bovendien items maken die er lang mooi uit blijven zien. De gebruikte stoffen behouden hun kleur en vorm en zien er daarom ook nog goed uit wanneer je ze keer op keer draagt. Dat maakt de items van Saint Tropez tot tijdloze klassiekers.