Contactloze bezorging: Nu 2-6 werkdagen5

Orelia
74 item(s)
Volgen

Orelia: unieke maar betaalbare juwelen voor elke stijl

Sieradenmerk Orelia ontstond in 2007, twee jaar nadat oprichtster Louisa Hirst haar baan als juweleninkoper had opgezegd om te gaan reizen en de liefde van haar leven te vinden. Ze vond de man van haar dromen, maar ook haar passie voor het ontwerpen van semi-exclusieve sieraden. Louisa had opgemerkt dat er nauwelijks aanbod was aan sieraden in het tussensegment en wilde daar zelf verandering in gaan brengen. Orelia werd met zoveel enthousiasme ontvangen dat het opzetten van het merk door haar alleen te druk werd. Gelukkig ontmoette ze in 2008 tijdens een reis in India haar oude vriendin Collette. Ze werden partners en hebben inmiddels samen al heel wat prachtige, betaalbare sieraden ontworpen.

Sieraden met culturele invloeden van Orelia

De grootste inspiratiebron voor de sieraden van Orelia zijn de verre reizen die de twee vrouwen maken. Ze bezoeken nog regelmatig tropische oorden waar ze zich onderdompelen in de lokale cultuur en zich laten inspireren door de prachtige architectuur en kleuren van de omgeving. Ook speuren ze lokale markten en tweedehandswinkels af op zoek naar nieuwe ideeën, maar ook naar materiaal voor de juwelen zoals steentjes en bedels. Het resultaat: zonnige, verfijnde sieraden waarin allerlei natuurlijke en culturele elementen naar voren komen. Denk aan fijne, goudkleurige armbandjes en kettinkjes met daaraan muntjes, het Handje van Fatima, een maantje, een sterretje of een alziend oog.

Uitgesproken oorbellen en minimalistische kettinkjes van Orelia

Naast armbanden en kettingen heeft Orelia ook ringen, oorbellen en zelfs haaraccessoires in de collectie. Kenmerkend voor het merk zijn de ringen en oorbellen met opvallende, gekleurde steentjes die de sieraden een rijke, ietwat exclusieve uitstraling geven. Ze zijn ideaal om je outfit op eenvoudige wijze te completeren en een vrouwelijke touch te geven. Hoe subtiel of opvallend je dit doet, is helemaal afhankelijk van jouw eigen stijl, want Orelia heeft ook een lijn met moderne, minimalistische sieraden. Zo zijn de smalle kettinkjes met initiaal zeer populair, niet in de laatste plaats omdat ze gedragen kunnen worden bij elke outfit. Met de juwelen van Orelia maak jij elke look in een handomdraai af.