SUMMER SALE! TOT WEL 70% KORTING5

Le Temps Des Cerises
Le Temps Des Cerises Merkenheader

Le Temps des Cerises: hip en vrolijk

Le Temps des Cerises werd opgericht in 1998 in Marseille en heeft een echte vintage feel. Het merk brengt verschillende stijlen samen, om zo een unieke, eigen uitstraling te creëren: brutaal, maar ook lief. Super nonchalant maar soms bijna netjes. Het is natuurlijk geen toeval dat dit een Frans merk is. De joie de vivre straalt er gewoon vanaf. In Frankrijk loopt de stijl van het platteland over in die van de stad. Ongedwongenheid en elegantie ontmoeten elkaar. Mode moet beantwoorden aan bepaalde regeltjes, die dan weer net zo hard overtreden mogen worden. Dit levert vrolijke mode op, traditioneel en modern tegelijk, net even anders en met een heel persoonlijke uitstraling.

Jeans, ruches en originele shirts

Als je van jeans houdt, dan zit je bij dit merk goed. Ook jeans in andere kleuren dan indigo vind je hier. Wil je eens een ander soort broek? Dan is de stoere cargo broek echt iets voor jou. Wil je je jeans liever distressed of met wassingen? Helemaal goed. Leuke T-shirts om erbij te dragen zijn een specialiteit van Le Temps des Cerises. Bekijk de vrolijke, grappige of originele prints. Behalve voor stoere T-shirts kun je ook gaan voor een bloesje met ruches of zelfs voor een vrouwelijk jurkje of een maxi-jurk. En als jasje neem je dan een echte klassieker zoals een spijkerjack, met alle details erop en eraan. Le Temps des Cerises is telkens weer anders en telkens weer verrassend mooi.

Een unieke look met Le Temps des Cerises

De mode van Le Temps des Cerises is bijzonder geschikt om een heel persoonlijke stijl te creëren. Een beetje bohemien, een beetje vintage, een tikkeltje romantisch maar toch ook wel sportief. Je houdt de ruimte om zelf ook creatief te zijn. Die hippe schoenen die je gezien hebt, staan er vast prachtig bij. Of die vintage laarzen die je nog in je kast hebt. Je sjaal met die mooie kleuren. Aan de andere kant laat de kleding van dit merk zich ook goed combineren met sneakers. Het is vaak juist de combinatie van stijlen die je outfit persoonlijk en uniek maken. Met Le Temps des Cerises zie je er prachtig uit!