WINTER SALE! Tot wel 50% korting5

Items van het merk filteren
Alle producten van SPEEDO1

Speedo: het grootste zwemmerk van de wereld

Speedo, het Australische merk, is momenteel marktleider en de populairste producent van zwemkleding in de hele wereld. Vanaf ongeveer 1920 werd zwemmen als een officiële sport gezien en met deze toekenning steeg de aandacht voor de zwemsport, en zo ook de attributen die hier gebruikt voor werden. Tijdens de tweede wereldoorlog werd een groot deel van de productiecapaciteit gebruikt voor het produceren van legermateriaal. Speedo produceert tijdloze badkleding van topkwaliteit. Alles wat jij als zwemmer nodig hebt, heeft Speedo in haar assortiment, of je nou een professionele zwemmer bent of het liefst je dag op het strand besteed. Het immens populaire merk produceert mooie en comfortabele badkleding die lang meegaat voor een redelijke prijs.

Speedo: de producent van honderden gouden olympische medailles

Alexander MacRea richt in 1914 samen met Company Hosiery het merk Fortitude op, dat later Speedo werd genoemd. Sinds 80 jaar motiveert en inspireert Speedo jonge en oude zwemmers. Het merk geeft niet alleen een boost aan jouw zelfvertrouwen om je zwemdoelen te bereiken, maar is ook ontworpen om plezier te hebben tijdens het zwemmen. Het merk straalt op alle niveaus passie uit. Zo zwemt naast menig olympisch kampioen ook beginnende zwemmers met zwemkleding van Speedo. Een schoolvoorbeeld waarom Speedo zo uitermate geschikt is voor zwemmers, is het aantal medailles dat werd behaald door zwemmers in badkleding gemaakt door Speedo op de olympische spelen. Op de olympische spelen van London in 2012 zwom men in Speedo badkleding naar maar liefst 20 gouden, 18 zilveren en 17 bronzen medailles.

Speedo kenmerkt zich door haar Traditionele ontwerp

De producten van Speedo staan bekend vanwege het traditionele ontwerp dat wordt gekenmerkt door simpliciteit en comfort. Mannen en vrouwen voelen zich zelfverzekerder en behalen betere resultaten op sportief niveau door de topkwaliteit die het merk biedt. De badkleding kan door elk persoon gedraag worden. Speedo producten worden verkocht over de hele wereld en zijn in bijna elk land even populair. Wanneer je zwemkleding zegt, dan zegt iedereen Speedo. De rode badslip is niet meer weg te denken uit de zwem mode en is bij iedereen bekend.