WINTER SALE! Tot wel 50% korting5


Schöffel: een familiebedrijf voor echte natuurliefhebbers

Hou jij als geen ander van de buitenlucht? Dan is Schöffel het merk voor jou. Dit outdoor merk uit Duitsland is in 1804 opgericht en maakt al vanaf het eerste moment kwalitatieve buitenkleding. Het is een echt familiebedrijf met een liefde voor goede materialen en innovatieve technieken. Wat begon als een klein bedrijf dat wollen mutsen en wanten verkocht, is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd outdoormerk met de beste items voor sporters. Mannen, vrouwen en kinderen kunnen allemaal bij Schöffel terecht. De designers zorgen ervoor dat ieder ontwerp aan de laatste standaarden voldoet. Zo kan je veilig en comfortabel de natuur in, zelfs in de meest ruige gebieden. Bovendien worden alle kledingstukken zo duurzaam mogelijk geproduceerd, waardoor we allemaal zo lang mogelijk van de natuur kunnen blijven genieten.

Comfortabele en hippe buitenkleding van Schöffel

Het assortiment outdoorkleding van Schöffel is ontzettend groot. Je vindt hier broeken, shirts, truien en jassen voor iedere tijd van het jaar. Wat voor outdooractiviteit je ook beoefent: met kleding van Schöffel scoor je altijd de juiste outfit. Wandelen, skiën, fietsen of hiken, het kan allemaal. In de kleding van dit merk kun je alle weersomstandigheden aan. Bovendien heb je de keuze uit verschillende materialen, zoals broeken met extra stretch of kleding die extra ademt. Elk item heeft een trendy design en is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Maak je keuze uit talloze felle kleuren en combineer items moeiteloos met elkaar. Dankzij deze veelzijdigheid is Schöffel een merk dat eigenlijk onmisbaar is wanneer jij een outdoorvakantie op de planning hebt staan.

Warme en sportieve outdoorkleding voor iedereen

Warmte en goede isolatie zijn belangrijk bij het beoefenen van outdooractiviteiten. Je wilt geen kou vatten en natuurlijk zo veilig mogelijk van de omgeving genieten. Gelukkig biedt elk kledingitem van dit merk volop warmte. De ontwerpers van Schöffel verwerken de meest moderne technologieën in hun kleding. Zo is zelfs de warmste jas ontzettend licht, waardoor jij ongestoord kunt sporten. Deze kwaliteit zorgt er ook voor dat je ontzettend lang plezier hebt van je aankoop. Deze jassen en broeken komen niet alleen goed van pas wanneer je in de natuur bent, want ook in het dagelijks leven zijn de items van Schöffel comfortabel en trendy genoeg.