Tot wel 40% EXTRA! 2-6 werkdagen levertijd5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
FOSSIL
51 item(s)
Volgen

Fossil: klassieke accessoires met een vleugje moderniteit

In 1984 richtte Tom Kartsotis het merk Fossil op. Het merk heeft zijn naam te danken aan de vader van Kartsotis, die door zijn kinderen altijd Fossil werd genoemd. Al vanaf het eerste moment begon het merk met het verkopen van hun populairste product: retro horloges. De meeste items hebben een klassieke uitstraling die doen denken aan populaire stijlen uit het begin van de twintigste eeuw. Tegelijkertijd gaven de ontwerpers ieder horloge een moderne uitstraling die goed past bij de moderne outfits die je elke dag draagt. Door deze combinatie van klassiek met modern kunnen Fossil horloges perfect jaar na jaar worden gedragen.

Jouw persoonlijke stijl

Het is natuurlijk belangrijk dat je favoriete items van Fossil goed bij je verschillende outfits passen. Daarom maken de ontwerpers allerlei verschillende tijdloze items die je altijd en overal kunt dragen. Naast de populaire horloges zijn er tegenwoordig ook andere accessoires van het merk verkrijgbaar die je makkelijk kunt combineren met verschillende outfits. Zo zijn er tegenwoordig ook tassen, portemonnees en sieraden van het merk. Ga je binnenkort naar een feestje? Een klein tasje fleurt een simpel jurkje altijd op. Een horloge maakt een outfit altijd helemaal compleet, zelfs wanneer je gewoon casual gekleed gaat. Ook je portemonnee heb je iedere dag nodig, dus waarom zou je niet voor een klassiek leren exemplaar kiezen dat jarenlang mooi blijft?

Accessoires die mooi blijven

Het fijne aan klassieke accessoires is dat ze bij iedere kledingstijl passen. Je kunt de verschillende items van Fossil dus blijven dragen wanneer je je persoonlijke stijl ontwikkelt. Het is daarom wel belangrijk dat alle accessoires mooi blijven wanneer je ze iedere dag weer draagt. Dat is de reden waarom Fossil alleen met het beste materiaal werkt. Het stevige leer is soepel en gaat er eigenlijk alleen maar mooier uitzien wanneer het veroudert. Daarnaast zijn de horloges vrijwel onverwoestbaar dankzij het stevige glas en metaal. Alle stijlvolle accessoires van Fossil worden zo echte favorieten die je keer op keer draagt.