Overslaan naar hoofd content
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje
Alle producten van ESPRIT3.220

Esprit: authentieke en stijlvolle kwaliteitsmode

Esprit is een modemerk dat in 1968 werd opgericht in San Francisco. De kleding, accessoires en schoenen van Esprit tonen de relaxte houding waar de stad om bekend staat. Het creatieve team van Esprit streeft ernaar trendy items te ontwerpen die comfortabel zitten. De prettig draagbare materialen en uitstekende pasvorm laten zien dat Esprit daar goed in is geslaagd. Ook de mooie kleuren, speelse prints en grappige details zijn stijlvol en bovendien weet Esprit de prijzen scherp te houden. Dit merk is daardoor ideaal voor levensgenieters die er graag goed uitzien. De collectie casual mode voor dames, heren en kinderen biedt een grote keuze in stijlvolle items. De kleding van Esprit is bovendien van duurzame kwaliteit.

De authentieke stijl van Esprit

Esprit biedt bij elke persoonlijke stijl passende items. Bovendien zijn de kledingstukken, schoenen en accessoires van Esprit geschikt voor alle gelegenheden. Het merk onderscheidt zich in casual kleding met een uitstekende pasvorm maar heeft ook representatieve kleding in de collectie. Deze kleding heeft een goede pasvorm en zit altijd comfortabel. Ook op je werk kleed je je in de ontspannen en ongedwongen sfeer van Esprit. Het merk volgt bovendien de laatste modetrends op de voet. Daardoor zijn de ontwerpen van Esprit altijd eigentijds. Tegelijkertijd heeft Esprit een duidelijk herkenbare, eigen stijl, die zich uit in het gebruik van natuurlijke kleuren en materialen die originaliteit uitstralen. De herkenbare prints en speelse details die Esprit in haar kleding verwerkt, zijn zo kleurig als het leven zelf.

Esprit is daar waar jij ook bent

De mode van Esprit biedt je alles wat nodig is om het beste uit je leven te halen. Het merk is tijdloos en maakt kleding voor alle momenten van de dag. Voor op het werk kun je kiezen uit stijlvolle pantalons, chino's, blazers en blouses. Ook elegante schoenen ontbreken niet in de collectie. Met een stijlvolle Esprit tas is je kantooroutfit helemaal af. In je vrije tijd kun je ontspannen in een casual trui, vest of sweater van het merk. Bovendien Vind geweldige je comfortabele pyjama's en ondergoed in de collectie. Esprit biedt ook mooie gelegenheidskleding en zo zorgt Esprit voor een veelzijdige collectie waarin je altijd de kleding Vind geweldige die jij nodig hebt.