WINTER SALE! Tot wel 60% korting5


SPIKES & SPARROW: echte vintage tassen

Authentieke leren tassen. Met deze verleidelijke omschrijving brengt SPIKES & SPARROW de hoogwaardige kwaliteit van haar tassen onder de aandacht. Tassen in een bijzondere vintage stijl, subtiel gecombineerd met fashiontrends uit de modewereld, waarbij het label zich volledig richt op het gebruik van 100% echt rund- of buffelleder. Daarbij worden de materialen met de hand verwerkt om mooie gladde schoudertassen, aktetassen en weekendtassen te creëren. Door bewust gebruik te maken van de natuurlijke, onregelmatige kleuring van de huid en de net iets anders getinte stukken leer ontstaat die mooie rustieke stijl die van elke handtas een ware eyecatcher maakt.

Een uniek label met een eigenzinnig karakter

SPIKES & SPARROW is een uniek Nederlands merk dat in 1998 door Frits Besemer werd opgericht, met als doel tassen en accessoires te ontwerpen met een sterke eigen signatuur. Vervaardigd met Nederlands vakmanschap en authentieke leersoorten worden ze vervolgens in India geproduceerd. Dat gebeurt in vertrouwde ateliers die hun arbeiders respecteren en uitsluitend met materialen werken die aan de strenge EU-normen voldoen. Mede door het uitgangspunt dat een tas geen weggooiproduct is, werd het label populair, en inmiddels wordt de collectie in meer dan 25 landen verkocht. Door veel tijd aan het productieproces te besteden en alleen de allerbeste materialen te verwerken, zijn de tassen sterk en duurzaam. Ontworpen met de gedachte dat leer gaat ‘leven’ zijn SPIKES & SPARROW tassen niet alleen tijdloos, ze worden zelfs mooier naarmate je ze meer gebruikt.

De originele collectie van SPIKES & SPARROW

De totale collectie tassen en accessoires van het merk bevat uiteenlopende modellen, zowel voor dames als voor heren. Van een schouder- of crossbodytas tot een compleet uitgeruste laptop- of aktetas voor zakelijk gebruik. Maar ook reistassen, portemonnees, sleuteletuis en rugzakken in diverse modellen in prachtige kleuren. Naast een eigenzinnig en tijdloos design bieden de tassen ruimte en comfort door de uitgekiende praktische details. Zoals een gewatteerd compartiment voor je laptop, of slimme vakken voor je persoonlijke spullen. De perfecte kwaliteit en afwerking maakt de tas comfortabel, terwijl de onweerstaanbare vintage uitstraling de persoonlijkheid van de drager accentueert. Dat maakt elke SPIKES & SPARROW tas niet alleen uniek, maar met een item van dit authentieke label weet je je verzekerd van een tas met karakter.