SUMMER SALE! TOT WEL 70% KORTING5


Supermom – Comfortabel en stylisch als kernwoorden

Een van de onverwachte voordelen van een zwangerschap is deze bijzondere zwangerschapsglow die iedere vrouw uitstraalt. Zoek dus geen excuses om je rondingen te verbergen, maar zet ze extra in de verf! Met de vrouwelijke blouses of aansluitende jurken van Supermom is dat een fluitje van een cent. Draag er een passende slip, beha en top onder en je ziet er niet alleen fantastisch uit, maar voelt je ook zo. Bovendien zijn de ruimvallende vesten met spannende materiaalmix een echte aanrader: ze geven een neutrale outfit wat extra spice en houden je op een koele avond heerlijk warm. Dankzij de items van Supermom en jouw veranderende lichaam wordt cool + comfy een gegarandeerde topper!

Dikke buik, dunne portemonnee … of niet?

Misschien ben je bang om veel geld aan zwangerschapskleding te besteden. Binnenkort komt immers de baby, en die heeft ook heel wat kleertjes en andere spullen nodig. Met Supermom vermijd je dit dilemma: dankzij de betaalbare items houd je nog voldoende budget over voor leuke babyspulletjes. Vaak kost een broek of shirt voor mama’s in spe niet meer dan een ‘gewoon’ exemplaar. Leun dus rustig achterover en geniet des te meer van deze bijzondere periode door je in een fashionable outfit te hullen. Klassiek zwart, zomers geel, marien gestreept of toch maar ruitjes? Supermom zorgt ervoor dat je kleding meegroeit met je buik, al wat jij moet doen, is je favoriete stuks uitzoeken. Eenvoudiger kan het toch niet?

Supermom – beleef je zwangerschap zoals jij het wilt

Het is niet omdat je zwanger bent dat je je hele levensstijl meteen moet omgooien. Test je graag nieuwe koffiebars uit, hou je van weekendjes weg of ontspannende avonden in de sofa? Dan hoeft je bolle buik deze activiteiten niet in de weg te staan. Toch niet als je de juiste outfit in de kast hebt hangen, en dat is exact waar Supermom op het toneel verschijnt. Zij richten zich op toekomstige mama’s die hun trendy en hippe look de hele zwangerschap door willen aanhouden. Verwacht geen typische salopetten of wijde jurken. Items die wel present tekenen: comfy broeken, shirts met leuke prints en jurken die je buik extra mooi doen uitkomen.