WINTER SALE! Tot wel 50% korting5


BURBERRY: mode met een handtekening

BURBERRY is hét modemerk uit het Verenigd Koninkrijk. Het merk werd opgericht in 1856 en is wereldberoemd geworden met de bekende ruitjesprint. BURBERRY startte met buitenkleding en richtte zich hoofdzakelijk op de elite. Pas veel later werd er ook andere kleding aan het assortiment toegevoegd en was de kleding ook toegankelijk voor de 'lagere' bevolkingsklasse. De bekende ruit werd eerst voor de binnenvoering van trenchcoats gebruikt, maar later kwam dit patroon ook in andere producten naar voren, evenals het logo van een steigerend paard. De producten lopen uiteen van overhemden, sjaals, T-shirts en schoenen tot accessoires als sjaals en parfum.

Een tijdloze stijl

Het merk BURBERRY heeft een stevige positie op de modemarkt weten te veroveren. Het is een klassiek en tijdloos merk, maar toch ook enorm trendy en populair. De bekende ruit is dan ook niet voor niets een van de meest nagemaakte designs ter wereld. Het overgrote deel van de items in de collectie bevat op een zekere manier die herkenbare ruit. De lijn is bovendien enorm uitgebreid, waardoor je zonder moeite complete outfits voor dames, heren en kinderen samenstelt. De accessoires van BURBERRY maken je outfit compleet, inclusief parfum en zonnebril. Draag je kleding van dit merk, dan draag je klassieke en trendy items van fantastische kwaliteit en hoog comfort.

Kom trendy voor de dag met BURBERRY

De collectie van BURBERRY is veelzijdig en biedt alles wat je nodig hebt voor een hippe outfit. Het is een betaalbaar modemerk geworden, waardoor iedereen deze klassieke stijl kan dragen. Of je nu kleding nodig hebt voor casual friday op de zaak, voor een sollicitatiegesprek of een zakelijke bijeenkomst: met dit Britse topmerk kom je altijd goed gekleed en stijlvol voor de dag. Natuurlijk kun je deze kleding ook prima in je vrije tijd dragen. Hij zit heerlijk en geeft je veel bewegingsvrijheid, zonder dat je er onverzorgd uitziet. Mode voor iedere gelegenheid en ieder geslacht, en voor jong en oud: dat is waar BURBERRY voor staat.