iPHORIA
3 item(s)
Volgen
ModelweergaveProductweergave
iPHORIA
Smartphonehoesje 'Necklace Case with Strap'
  € 19,90
  € 49,90
  iPHORIA
  Smartphonehoesje 'Necklace Case with Strap'
   € 21,90
   € 54,90
   iPHORIA
   Smartphonehoesje 'Necklace Case with Strap'
    € 19,90
    € 49,90

    Iphoria: exclusieve en unieke smartphone-accessoires

    Iphoria staat voor euforie in het digitale tijdperk en maakt het gewone tot een modeverschijning. Design en tijdgeest worden gecombineerd in technische accessoires, foulards en make-uptassen. De producten zijn functioneel en toch stijlvol, met passie ontworpen en met zorg vervaardigd. Of het nu gaat om behuizingen met coole prints, modieuze hoezen gemaakt van onderhoudsvriendelijk vegetarisch leer of hoogwaardige lederen producten, Iphoria bepaalt de trends voor de mobiele levensstijl. Alle tassen, hoezen en koffers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en altijd up-to-date. De eenvoudige stijl en de vrolijke, zorgeloze ontwerpen dragen voor een goed deel bij aan het succes van het merk. Of het nu gaat om donzige teddyberen, een parfumflesje dat eruitziet als een Chanel nr. 5 of bezaaid is met pruilende lippen, de producten van Iphoria brengen ongetwijfeld een lach op je gezicht en geven elke smartphone zijn eigen, unieke look.

    Spraakmakende gebruiksvoorwerpen

    Het in Berlijn gevestigde merk werd in 2012 geïntroduceerd door ontwerper Milena Jaeckel. Vernoemd naar het gevoel van euforie transformeert Iphoria gebruiksvoorwerpen naar spraakmakende ontwerpen. Geïnspireerd door high fashion en kunst, zijn Iphoria-hoesjes en technische accessoires ontworpen om een speelse toets binnen de alledaagse technologie te brengen. Het Duitse premium lifestyle-label heeft sinds haar oprichting twee onderscheidingen ontvangen van het label "Textilwirtschaft" voor Watch. Een hoge standaard en een duidelijke visie is het recept voor succes van Iphoria, waardoor het merk wereldwijd bekend is geworden, van Berlijn tot Tokio. Tot haar klanten behoren internationale warenhuizen zoals Galeries Lafayette, Le Bon Marché en Selfridges, maar ook concept stores en toonaangevende online winkels.

    Buitengewoon schattige Iphoria-accessoires

    Iphoria maakt buitengewoon schattige accessoires zoals tablethoezen, kleding en pouches met een couture-twist, die zowel een jonger als meer volwassen publiek kunnen aanspreken. Als een van de weinige merken over de hele wereld heeft Iphoria één duidelijke visie: de transformatie van je geliefde smartphone van een statussymbool naar een fashion statement. Begonnen met technische accessoires, heeft het label haar veelzijdige assortiment in de afgelopen periode uitgebreid met een breed scala aan accessoires voor mode-lifestyle én een confectiecollectie, die is gebaseerd op het succes van de accessoires. De confectiecollectie bestaat uit stijlvolle tops en vesten van fluffy kasjmier met iconische motieven. De productportfolio van Iphoria is verder aangevuld met mini-reisbatterijen, koppelingen met powerbanks en sneaker-patches.