INUIKII: perfecte mix van stijl en functie

INUIKII is een jong merk uit Zwitserland dat unieke, handgemaakte laarzen maakt met traditionele stikmethoden. Met behulp van pailletten, bont en tartan - om maar een paar van de leuke stoffen te noemen - geeft het label winterlaarzen een frisse uitstraling. Schoeisel van INUIKII is gemaakt met passie en wordt gedragen met liefde. Het merk heeft een unieke collectie laarzen in vele stijlen, gemaakt in premium kwaliteit. Kies voor klassiek suède en leer met combinaties van pailletten en glanzende details. De laarzen hebben een comfortabele lamsvacht voering gecombineerd met gepatenteerde natuurlijke rubberen zolen voor koude maanden, terwijl de zomercollectie lichte laarzen en sneakers heeft. De collecties, stuk voor stuk handgemaakt met behulp van ambachtelijke traditionele methoden en hoogwaardige materialen, zorgen voor de perfecte mix van stijl en functie.

Origineel ontwerp en hoogste kwaliteit

INUIKII werd in 2012 gelanceerd door de Italiaanse Cinzia Maag, met de bedoeling stijlvol en gezellig schoeisel te creëren. Maag heeft zich daarbij laten inspireren door de unieke omgeving van Groenland. De naam van het merk is geïnspireerd op de Groenlandse winter en het Zwitserse hart. INUIKII beschrijft schoonheid met twee woorden. INU betekent in de Eskimo-Aleut-taal aantrekkelijk, maar wordt ook heel vaak gebruikt om een meisje te beschrijven. IKII toont de koude maar comfortabele kant van de laarzen, terwijl INUIT de kou beschrijft. Al deze woorden geven kort aan wat het merk in het verleden is geweest en wat zeker in de toekomst zal zijn: een synoniem voor de schoonheid van de kou. INUIKII staat nu in ieder geval voor gedurfde winterlaarzen, gekenmerkt door origineel ontwerp en de hoogste kwaliteit.

INUIKII: geavanceerd klassiek tot modieus

INUIKII zorgt voor speelse en zorgvuldig geselecteerde combinaties voor iedereen die oog heeft voor het exclusieve. De collecties zijn vervaardigd met de beste kwaliteit leer en huiden uit Europa, die je voeten bij elke gelegenheid warm en droog houden. De laarzen zijn gemaakt vanuit een passie voor comfort en aandacht voor detail als kern. Niet één stuk is een standaard stuk, maar speciaal ontwikkeld om de hoge kernwaarden van het merk en de familie Maag te behouden. Geliefd bij velen, biedt de uitgebreide collectie van verschillend ontworpen stukken de gelegenheid voor creatieve zelfexpressie. Alle creaties en ontwikkelingen van INUIKII worden in eigen huis gemaakt in Zürich, Zwitserland.