Overslaan naar hoofd content

Tot wel 30% EXTRA korting op jassen5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Alle producten van BILLABONG133

Billabong: kwalitatieve items voor sportievelingen

Billabong werd in 1973 opgestart door het Australische paar Gordon en Rena Merchant. Ze hadden allebei een grote liefde voor de surfsport en besloten daarom hun eigen surfboards te maken onder de naam Billabong. Dat was meteen een groot succes, want de boards waren geliefd bij surfers die op zoek waren naar sterke surfplanken zonder al te veel toeters en bellen. Vandaag de dag is deze liefde voor eenvoud en kwaliteit nog steeds de kracht van het merk. Billabong maakt inmiddels niet alleen surfplanken, maar ook sportieve kleding voor jong en oud. Dat maakt het merk niet alleen geschikt is voor surfers, maar voor iedereen die graag actief is.

De zomerse stijl van Australië

Billabong is tegenwoordig veel meer dan alleen een merk voor surfers. Je kunt je namelijk van top tot teen kleden in de casual items van dit merk, zelfs wanneer je niet aan het sporten bent. Het merk heeft zich vanaf het begin gericht op de typische zomerse stijl die je aan de Australische kust terugVind geweldiget. Vandaag de dag is dat nog steeds zo, wat Billabong een ideaal merk maakt voor iedereen die van vrolijke en zomerse prints houdt. Een luchtige tanktop en een paar shorts zijn genoeg voor het samenstellen van een zomerse outfit. In de winter kan je jezelf warm houden met een duurzame regenjas en stoere jeans. Voeg daar een paar accessoires aan toe en de look is compleet.

Kwaliteit en duurzaamheid

Wie veel in de buitenlucht is, weet dat kleding tegen een stootje moet kunnen. Gelukkig weten de ontwerpers van Billabong dat ook en maken zij kleding die tegen alles bestand is. Je moet namelijk zo min mogelijk met je kleding bezig zijn wanneer je aan het sporten bent. Daarom hebben alle items van het merk een goede pasvorm, blijven ze jarenlang mooi en zullen ze niet snel scheuren. Of je nu kiest voor een casual outfit voor overdag of een echte sportuitrusting, in het assortiment van Billabong is voor elk wat wils.