Tot wel 50% EXTRA korting op shirts & shorts5


Emilia Lay, een knap silhouet voor elke vrouw

Het bijzondere aan Emilia Lay is dat ze zich niet uitsluitend specialiseren binnen het plussize segment en dat ze zich evenmin beperken tot standaardmaten. Dit label wil immers alle dames, ongeacht hun lichaamsvormen, er op hun best doen uitzien! Met meer dan 50 jaar ervaring op de teller is het voor het ontwerpteam van Emilia Lay een makkie om elke collectie weer met mooie, hedendaagse en comfortabele stukken voor de dag te komen. Daarbij staan kwaliteitsmaterialen en natuurlijke elegantie altijd op de eerste plaats. Vrouwen met een jeugdige levensstijl die graag mee zijn met de laatste trends en tegelijkertijd een klassieke verfijning willen uitstralen, vinden bij Emilia Lay kleding naar hun hart.

De juiste print voor een onvergetelijke indruk

Om ervoor te zorgen dat jouw aanwezigheid op het feestje niet onopgemerkt voorbijgaat, kan je diverse maatregelen nemen. Maar dames met klasse weten dat ze aan één zorgvuldig uitgekozen patroon genoeg hebben. Gelukkig vind je in de collectie van Emilia Lay diverse prints die je makkelijk met de rest van je garderobe combineert. Een wijde gestreepte broek is zo’n blikvanger: draag er een witte of zwarte effen blouse bij en je maakt indruk. Je kan het natuurlijk ook net omgekeerd aanpakken, met een vest of blouse als eyecatcher en een neutraal onderstuk erbij. Nu nog de juiste schoenen, een sjaaltje, enkele goed gekozen juwelen en je ziet er fantastisch uit!

De beste pasvorm voor de beste prijs

Omdat Emilia Lay ook vrouwen met een grotere maat bedient, wordt er bij elk stuk des te meer aandacht besteed aan de juiste pasvorm en het comfort. Maar je nieuwe blazer of jurk moet niet alleen comfortabel aanvoelen, hij moet jouw rondingen ook mooi laten uitkomen. Die aandacht voor de juiste stoffen, snit en design vertaalt zich in iets hogere prijzen. Dat wordt dan weer gecompenseerd door de duurzaamheid en kwaliteit van de kleding, waardoor je de items langer kunt dragen dan hun goedkopere tegenhangers. En gelukkig is het maar zo eenvoudig én voordelig om je nieuwe outfit nu te bestellen en heel lang ermee blij te zijn!