Contactloze bezorging: Nu 2-6 werkdagen5

SHABBIES AMSTERDAM
45 item(s)
Volgen
Items van het merk filteren
SHABBIES AMSTERDAM45

Shabbies Amsterdam: robuust, eenvoudig en stoer

Shabbies Amsterdam werd opgericht door Fred de la Bretonière en is al veertig jaar niet meer weg te denken uit de modewereld. Het merk Fred de la Bretonière staat voor ambachtelijke kwaliteit en oog voor materiaal en details. Shabbies Amsterdam staat bekend om de eenvoudige, robuuste en nonchalante ontwerpen. Ontwerper de la Bretonière behaalde al jong zijn diploma op de Kleinkunst Academie en was erg geïnteresseerd in vrouwelijkheid. Daar wilde hij graag mee verder. In de jaren 60 begon hij met het ontwerpen van schoenen en tassen die jaar in jaar uit gedragen kunnen worden. Hij vond hier zijn passie in en zijn ontwerpen bleken erg populair bij grote warenhuizen en consumenten.

Tijdloze ontwerpen

In elk product van Shabbies Amsterdam is de eenvoud van Fred terug te vinden. De producten worden allemaal in Europa gemaakt en hebben het bedrijf laten uitgroeien tot een wereldwijd concern. Shabbies wordt gekenmerkt door het gebruik van natuurlijk materiaal en tijdloze ontwerpen. De schoenen en tassen zijn elegant, eenvoudig en toch stoer. Ze zijn makkelijk te dragen en zijn verzorgd afgewerkt. Shabbies Amsterdam staat bekend om het oog voor detail en deze details worden veelal met de hand afgewerkt. Dierlijke prints zijn erg populair bij Shabbies Amsterdam, je vindt er croco tot python. Shabbies heeft een mannen- en vrouwenlijn van schoenen die goed te combineren zijn. Je kunt ze dragen met een nep bontjas en een stoere spijkerbroek of iets vrouwelijker met een lange trui en een panty. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Producten die een deel van jezelf worden

Volgens Fred de la Bretonière zijn de producten ontworpen om je beter te voelen. De producten moeten een deel van jezelf worden en je persoonlijkheid onderstrepen, net als een jeans. Shabbies Amsterdam streeft naar schoenen en tassen die je dierbaarder worden naarmate je ze langer draagt. Shabbies Amsterdam maakt stoere, maar toch elegante schoenen. Het zijn simpele ontwerpen die erg duurzaam zijn. De schoenen hebben een klassieke basis die steeds worden aangepast aan de huidige trends. Shabbies maakt gebruik van plantaardig gelooid leer, wat erg robuust en stevig is, maar ook niet stug wordt, zodat het zich altijd kan blijven aanpassen aan je voet. Het leer gaat er door deze behandeling door de jaren heen steeds mooier uitzien. Schoenen van Shabbies Amsterdam kun je dus jaren dragen.