Tot wel 40% EXTRA! 2-6 werkdagen levertijd5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
Zwillingsherz
179 item(s)
Volgen
Items van het merk filteren
Zwillingsherz179

Mode van Zwillingsherz – Duitse degelijkheid in het kwadraat

Is duurzaamheid voor jou meer dan een leeg containerbegrip en wil je er echt prioriteit aan geven binnen je levensstijl? Vind je het belangrijk om kleding en accessoires van goede kwaliteit te dragen, stukken die je jarenlang kunt gebruiken zonder dat ze snel verslijten? Dan is Zwillingsherz een merk naar jouw hart! Neem nu een driehoekige halsdoek. Dit item fleurt een wat saaie trui onmiddellijk op en is gewoonweg onmisbaar voor alle dames die van sjaal(tje)s en andere extraatjes houden. Een aantal doeken is vervaardigd uit kasjmier, een wolsoort die bekend staat om haar hoge kwaliteit en isolerende eigenschappen. Niet verwonderlijk dus dat kasjmier net een van de materialen is waarin Zwillingsherz gespecialiseerd is. Natuurlijk wil jij als vrouw van de wereld niet alleen eerlijke accessoires dragen, ze moeten ook bij jouw persoonlijke stijl passen. Dat is een makkie: je hebt de keuze uit een ruim aanbod hoofdbanden, mutsen, hoeden en nog veel meer in diverse kleuren en met allerlei prints. Te veel om op te noemen!

Zwillingsherz heeft een hart voor accessoires

Het Duitse Hamburg is een stad aan het water, de plaats waar de Elbe breder wordt en in de Noordzee uitmondt. Mensen die hier geboren worden, opgroeien en hun weg zoeken in het leven, worden door deze bijzondere ligging beïnvloed. Dit geldt evenzeer voor de twee broers die Zwillingsherz hebben opgericht. Ze creëerden een merk dat voornamelijk accessoires produceert, veel aandacht schenkt aan duurzaamheid, kwaliteit en hoogwaardige materialen én een maritieme flair uitstraalt. Het merk is de nieuwkomer binnen een ouder familiebedrijf en doet zijn voordeel met de enorme hoeveelheid knowhow die binnen de zaak en de familie aanwezig is. Dankzij die mix van technische kennis en originele designs vind jij als modebewuste dame bij Zwillingsherz items die net iets anders zijn dan anders.

Koop nu je nieuwe outfit van Zwillingsherz

Een warme muts of hippe halsdoek met een mooi design en gemaakt van hoogwaardige materialen, spotgoedkoop kan dat niet zijn. Wij bij About You leven met je mee en proberen de pijn te verzachten door je continu mooie kortingen te bieden. Fashionista’s weten het al langer dan vandaag: regelmatig staan er nieuwe items van diverse labels in de sale, zodat je je meerdere stukken kunt aanschaffen zonder je blut te betalen. Check dus snel het aanbod en sla je slag! Met wat geluk sleep je kortingen in de wacht en hou je een bedrag over voor een extra halsdoek bijvoorbeeld?