WINTER SALE! Tot wel 60% korting5

 Merkenheader

Nümph: speelse mode voor moderne vrouwen

In 2006 gingen zeven vrouwen het avontuur aan om een kledingmerk op te zetten voor de moderne vrouw. Dit was de start van Nümph, een Deens merk dat de grenzen van de modewereld wil verleggen. De oprichters van Nümph lieten zich inspireren door de mythologie over nimfen. Deze sprookjesvrouwen geloven in hun eigen kracht en zijn voor niets en niemand bang. Dat is de vrouw voor wie het merk kleren wilde ontwerpen. In de jaren na de oprichting is Nümph erin geslaagd om deze droom waar te maken, want het merk maakt kleren voor stoere vrouwen die het niet eng vinden om te experimenteren met hun persoonlijke stijl.

Een opvallende look

Een van de grootste visies van Nümph is om kleding te maken die opvalt. Je draagt namelijk geen kleding om op te gaan in de menigte, maar juist om je unieke persoonlijkheid te laten zien. Daarom maken de designers vooral kleding met opvallende prints, felle kleuren en unieke vormen. Alle kleding moet opvallen in je kledingkast, want daar word je toch vrolijk van? Je kunt al je kanten laten zien met de verschillende items van het merk. Zo kan je kiezen voor een elegant jurkje dat je zachte kant benadrukt, maar je kunt ook een opvallende blouse combineren met een unieke broek met een printje. Daarnaast maakt het merk ook verschillende accessoires die iedere look naar een hoger niveau tillen.

De kwaliteit van Nümph

Natuurlijk is het belangrijk dat kleding trendy en mooi is, maar daarnaast is het ook waardevol om te investeren in kledingstukken die lang mee kunnen gaan. Daar weten de ontwerpers van Nümph gelukkig alles van, want zij werken alleen met het beste materiaal. De juiste stoffen zorgen ervoor dat de kleding lang mooi blijft, maar ook dat ieder item perfect valt. Het vrouwelijke silhouet wordt dankzij deze stoffen optimaal geaccentueerd, waardoor je vol zelfvertrouwen rond kunt lopen. De items van Nümph horen vast binnen de kortste keren bij je favorieten, dus dan is het wel zo fijn wanneer je ze keer op keer kunt blijven dragen.