WINTER SALE! Tot wel 50% korting5

 Merkenheader

MAGIC Bodyfashion, By Women For Women

MAGIC Bodyfashion is een wereldwijd bekend merk onder de slogan “by women for women”. Dit is dan ook de missie van dit Nederlandse merk: Total Body Solutions aanbieden voor elke vrouw over al ter wereld. Design, comfort en support zijn de belangrijkste onderdelen van elk shapewear, underwear, outerwear product.

The Total Body Solutions Brand MAGIC Bodyfashion

MAGIC Bodyfashion was een van de eerste merken die shapewear en bodysolutions introduceerde eind jaren 80. Door beschikbaar te zijn in meer dan 60 landen ter wereld, voor de afgelopen 25+ jaar, is MAGIC Bodyfashion hèt Total Body Solutions merk voor elke vrouw. Het grote assortiment van dit Nederlandse bedrijf brengt een extra beetje zelfverzekerdheid, hoge kwaliteit en support voor de moderne vrouw die zelfverzekerd en comfortabel wil zijn in haar lichaam bij elke gelegenheid.

Vind MAGIC Bodyfashion online op About You

Verwen jezelf met vrouwelijke en comfortabele shapewear van MAGIC Bodyfashion. Of het nou voor onder een dagelijkse outfit is of voor een speciale gelegenheid, dit Nederlandse merk geeft jou dat extra beetje zelfverzekerdheid. Raak geïnspireerd en neem een kijkje in de MAGIC Bodyfashion online shop!