Overslaan naar hoofd content
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje
Alle producten van O'NEILL385

O'Neill: het zonnige surfmerk uit Californië

Het surfmerk O'Neill is in 1952 door Jack O'Neill opgericht. Jack O'Neill stond bekend als een vrije geest die het surf-, zon- en strandgevoel in zijn kleding wilde overbrengen. Hij claimt zelfs de wetsuit te hebben uitgevonden, een onmisbaar kledingstuk tijdens het surfen of andere watersporten. Het kledingmerk is begonnen in San Francisco, Californië, en is van daaruit in de loop der tijd wereldwijd een fenomeen geworden. Oorspronkelijk had het kledingmerk alleen unieke herenmode in de collectie. Naarmate het merk wereldwijd populairder werd, is het assortiment uitgebreid naar heren- en damesmode.

O'Neill uitgebreid met wintersportcollectie

Van oudsher was het kledingmerk vooral bekend van de collectie zomerkleding. Tegenwoordig kun je je ook in de winter geheel in O'Neill mode kleden. Het merk heeft een volledige wintersportcollectie in het assortiment. Te denken valt hierbij aan snowboardbroeken en ski-jassen. Bovendien is het kledingmerk uitgebreid met een mooie collectie accessoires. Zo zijn er stoere shawls en handschoenen in het assortiment te Vind geweldigeen. De kleding van O'Neill is trendy, eigentijds en sportief. Het kledingmerk kiest voor veel stoere kleuren, waarmee je trendy op de piste verschijnt. Op de kleding is het logo van het kledingmerk terug te Vind geweldigeen. Bovendien staat een goede kwaliteit en duurzaamheid bij het merk centraal. Bij het kledingmerk staat voorop dat de kleding langdurig gebruikt kan worden tijdens het sporten. De kleding is dus niet alleen modern, maar ook zeer geschikt voor de wintersport.

O'Neill sponsort jong talent

Voor het merk O'Neill is het belangrijk dat jong talent gestimuleerd wordt om uit te blinken in de sport. Daarom draagt het merk een steentje bij door jong talent in de surf-, snowboard-, ski- en kitesurf-wereld te sponsoren. Dankzij scholarships en de levering van kwaliteitsproducten aan deze talenten, kunnen zij meedoen op topniveau. Door jouw aankoop van de toffe collectie van O'Neill heb je niet alleen een leuke outfit gescoord, maar help je jong talent tijdens hun sportcarrière. O'Neill is de ideale keuze als je op zoek bent naar sportieve kleding in een zeer modieuze uitvoering.