WINTER SALE! Tot wel 50% korting5


HELLY HANSEN: kwalitatief hoogwaardige en innovatieve outdoorkleding

Het Noorse merk HELLY HANSEN heeft zijn naam te danken aan kapitein Helly Juell Hansen. Hij wist precies wat nodig is om kleding te maken die weer en wind kon doorstaan. Na zijn reizen op zee heeft hij samen met zijn vrouw waterproof jassen, broeken en zuidwesters gemaakt. Dit markeert het begin van het label in 1877. De innovatieve combinatie van materialen werd al gauw een succes. Hierdoor werd HELLY HANSEN een standaardmerk voor outdoorliefhebbers die op zoek zijn naar kwaliteit. Tegenwoordig maakt dit label niet alleen kleding voor zeelieden. Ook wandelaars en skiërs kunnen bij het merk terecht voor kwalitatief hoogwaardige items die tegen een stootje kunnen. De collecties zijn geschikt voor mannen, vrouwen en kinderen, dus jong en oud kunnen van de innovatieve designs genieten.

Een complete outdooruitrusting

Bij HELLY HANSEN vind je alles wat je als natuur- en sportliefhebber nodig hebt. Het merk maakt namelijk niet alleen kleding, maar ook nuttige accessoires die je in de buitenwereld goed kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan tassen van hoogwaardige materialen. Hier kan je de waterflessen, handschoenen en reddingsvesten van het merk eenvoudig in kwijt. Er zijn praktische rugzakken, maar je kunt jezelf ook uitrusten met een van de grote weekendtassen uit het assortiment. De tassen hebben bijna allemaal een opvallende look. De ontwerpers van HELLY HANSEN zijn namelijk niet bang om kleur te gebruiken. De kledingcollectie is ook ontzettend uitgebreid. Er zijn genoeg stijlvolle items voor skiërs en zeilers, maar ook voor iedere dag, zoals jassen, broeken en jurken.

De verschillende kanten van HELLY HANSEN

De items van de HELLY HANSEN online shop hebben een stoere uitstraling. Toch kan je met de verschillende designs veel kanten op. Je zou namelijk prima een nette outfit kunnen samenstellen met een van trenchcoats uit het assortiment. Combineer de jas met een van de jurkjes van het merk of ga juist voor een zakelijke pantalon. Je kunt deze look speels maken met enkellaarsjes, maar ook hakken misstaan niet. Ook de urban look is met HELLY HANSEN makkelijk te creëren: ga voor een van de baggy broeken en doe er een paar sneakers onder. De stevige donsjassen van HELLY HANSEN passen perfect bij deze look, vooral die met een felle kleur.