WINTER SALE! Tot wel 50% korting5

 Merkenheader

Funky Buddha, een individuele stijl in mode

Mode is een belangrijke vorm van expressie in onze cultuur; een visie op de samenleving, die onze hedendaagse leefstijl weerspiegelt. Dit fenomeen biedt mensen de mogelijkheid zichzelf door hun kleding te uiten en zich te onderscheiden van de massa. Het merk Funky Buddha staat voor een ‘way of life’: kleding die expressief en gedurfd is, met oog voor kwaliteit en de kernwaarden van het bedrijf. Muziek, kunst en cultuur, en een diepe liefde voor mens en natuur inspireren het label om dit speciale wereldbeeld te vertalen naar nieuwe trends en ideeën in mode. "Express yourself" is dan ook de basis van waaruit de wisselende collecties met een individuele stijl ontworpen worden, waarbij ook betaalbaarheid een belangrijk kenmerk vormt.

De historie van een uniek en eigentijds label

In 2003 werd het merk Funky Buddha in Griekenland opgericht door de gebroeders Alexiou, toen ze een zakenreis door het Verre Oosten maakten. Die reis inspireerde de broers om het expressieve label Funky Buddha op te richten, waarbij de rijzende zon het symbool van het merk werd. Gedreven door passie ontwierpen ze comfortabele en creatieve kleding, die de persoonlijkheid van de drager weerspiegelt. Toen de eigenzinnige mode-items al in korte tijd mateloos populair werden, groeide het merk razendsnel uit tot een cultlabel in de internationale modescene. Met winkels in vijftien landen brengt het merk wisselende en alsmaar uitbreidende collecties, zowel voor heren als voor dames. T-shirts, polo's, jeans en shorts, maar ook vesten, jassen en hoodies. Diverse modellen in hoogwaardige materialen en trendy kleuren, met coole details, die de authentieke Funky Buddha stijl kenmerken.

De dynamische collectie van Funky Buddha

Het assortiment van Funky Buddha omvat eigentijdse en creatieve kledingstukken, ontworpen met speciale aandacht voor kwaliteit en details. Daarbij zijn de collecties niet alleen afgestemd op nieuwste trends in de modewereld, maar ook op het gedachtegoed van het concern. Want naast vrijheid, creativiteit en individualiteit, staan liefde en respect voor de natuur, het werken met ecologische materialen en duurzame productieprocessen voorop. Een visie die zichtbaar wordt in de innovatieve collecties, die elk seizoen op de markt worden gebracht. Funky Buddha is de perfecte manier om jouw persoonlijkheid te onderstrepen, door de funky outfits die je draagt van dit bijzondere label.