WINTER SALE! Tot wel 50% korting5


Kickers: stoere schoenen voor iedereen

Het was 1970 toen de oprichter van Kickers, Daniel Raufast, een poster van de musical Hair zag. Deze poster staat symbool voor de moderne tijd van de flowerpower: vrijzinnige jongeren die doen wat ze willen en dragen wat ze leuk vinden. De Fransman zag de stoere jeans die alle jongeren op de poster droegen en besloot om schoenen te gaan ontwerpen die bij deze kledingstijl passen. Het resultaat was de eerste schoen van Kickers: stoer, opvallend en net iets anders. De schoenen hadden hetzelfde robuuste uiterlijk als een spijkerbroek, dankzij de contrasterende stiksels en het gebrandmerkte logo. Deze stoere stijl is in de loop der jaren niet veranderd.

De ontwikkeling van Kickers

Het model van de eerste schoen van Kickers was een groot succes, en er zouden nog veel meer succesvolle designs volgen. De ontwerpers van het merk proberen vandaag de dag nog steeds schoenen te maken die bij de moderne man en vrouw passen. Ook voor kinderen worden er speelse schoenen gemaakt die trendy en comfortabel zijn. Het merk volgt de trends maar zorgt er tegelijkertijd voor dat ieder model uniek en net zo eigenzinnig is als het eerste ontwerp van Kickers. De ontwerpers willen schoenen voor zelfverzekerde mensen die niet bang zijn voor stoere outfits. Je kunt de schoenen daarom het beste combineren met casual kleding met een stoer randje. Natuurlijk kan je ook voor een uitdagende combinatie kiezen door een stoere schoen onder een jurkje te dragen.

Het beste voor je voeten

Het is natuurlijk leuk om te spelen met de stijl en look van je schoenen, maar in eerste instantie moeten ze vooral stevig zijn. Ze moeten je voeten immers optimaal ondersteunen, wanneer je weer een drukke dag hebt. Daarom maakt Kickers alleen maar de beste schoenen van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Hierdoor raken je voeten minder snel vermoeid en kunnen ze in je schoenen goed ademen. Zo loop je de hele dag comfortabel en tegelijkertijd stijlvol rond. Deze balans tussen kwaliteit en stijl is het belangrijkste doel van Kickers.