Heine: perfectie voor elke smaak

Heine is mode voor vrouwen, mannen en kinderen en heeft een groot en divers aanbod. Dit merk werd in 1951 opgericht door Karl Heinrich Heine in Karlsruhe en behoort sinds 1976 tot de Otto groep. Behalve in Duitsland zijn er vestigingen in Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk en Nederland. Het merk richt zich naar eigen zeggen op mensen tussen de 35 en 55, die er veel waarde aan hechten om er altijd perfect gekleed uit te zien. Elke situatie vereist tenslotte zijn eigen stijl en vaak zijn daar ongeschreven regels voor. Tegelijkertijd wil je je onderscheiden en er origineel en aantrekkelijk uitzien. Dat is precies waar Heine voor staat.

Kwaliteit op nummer één

De hedendaagse vrouw stelt hoge eisen. Ze wil zich kunnen kleden op een zakelijke manier en Heine maakt dat mogelijk. Op andere momenten wil ze zich juist op een casual manier kleden en ook daarvoor is hier de juiste kleding te vinden. Een ding is zeker: ze zal er altijd goed gekleed uitzien. Ook mannen kunnen voor hun kleding heel goed terecht bij Heine. Dit Duitse merk hecht namelijk veel waarde aan een perfecte pasvorm. Verder zijn stoffen en kleuren het eerste wat de aandacht trekt: de kwaliteit van het materiaal staat bovenaan. De afwerking en decoratieve details zijn belangrijk, omdat ze een kledingstuk compleet maken. Zo garandeert Heine de perfecte look.

Uiteenlopende stijlen, maar allemaal even mooi

Het leuke van dit gerenommeerde merk is dat werkelijk alle stijlen vertegenwoordigd zijn. Een net jurkje is net zo makkelijk te vinden als een lange hippie jurk, en een modieuze jeans net zo makkelijk als een elegante broek. Dat geldt ook voor de herenmode: of je nou een strakgesneden pak of een leren jack nodig hebt, je vindt het hier. Je vindt bij Heine kleding waaraan aandacht is besteed en waarin je je elke dag prettig voelt. Om al je kwaliteitskleding op één plek te vinden, moet je bij Heine zijn!