Overslaan naar hoofd content
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje
 Merkenheader
Alle producten van EDITED2.001

Edited – uniek in al z’n facetten

Op enkele jaren tijd heeft Edited een oninneembare positie binnen de modesector kunnen verwerven. Het Duitse label met de Franse ontwerpster aan het hoofd van de creatieve afdeling brengt elk seizoen maar liefst drie collecties uit; er vallen dus altijd wel een paar nieuwe items te scoren! Maar ook met stukken van vorige seizoenen kan jij als modebewuste vrouw nog jarenlang trendy voor de dag komen. Want ook al wordt er op het vlak van design veel aandacht besteed aan de laatste fashion, dat betekent nog niet dat deze tendensen ook slaafs worden nagevolgd. De herkenbare en tijdloze look van Edited, een mix van casual en chic, staat bij elk ontwerp voorop en garandeert een prachtige, unieke stijl die helemaal bij je past.

Basics en bijzondere stukken, bij Edited shop je je hele kledingkast bij elkaar

Sommige vrouwen houden consequent vast aan hun eigen stijl. Wat de gelegenheid ook is, ze zullen telkens weer sportief, elegant of casual (welke look favoriseert jij?) voor de dag komen. Andere vrouwen gaan als een kameleon van de ene stijl naar de anderen en hebben een kast met een allegaartje aan kleding. Voel je je eerder thuis in de eerste of tweede categorie? Voor Edited maakt het geen verschil, want dit label heeft zowel tijdloze basics als opvallende items in z’n assortiment. Met een effen trui meet je je een sporty of casual stijl aan, terwijl de blouses met bloemmotieven zeker een plaatsje krijgen in de kast van dames die vooral verfijning en vrouwelijkheid nastreven. Wil je dat alle ogen op jou gericht zijn? Dan is een felgekleurde zomerjurk of blazer met uitgesproken patroon helemaal jouw ding!

Knappe ensembles voor vriendinnenprijsjes

Met het kledingassortiment zit het bij Edited alvast helemaal snor. Slimme meiden die even door de shop gaan, constateren dat meteen. Wat eveneens in het oog springt, is dat Edited ook voor de nodige accessoires zorgt. Schoenen, handtassen, mutsen, sieraden: ook op dit vlak heb je een scala aan mogelijkheden. Ben je nog niet overtuigd? Dan halen we ons ultieme argument boven: de prijzen. Die zijn niet alleen erg schappelijk, About You verrast je telkens weer met een paar fijne kortingen. Heb je je bankkaart in de aanslag? Maak dan snel je keuze en shop je hele outfit, precies in de stijl die jij wilt uitstralen!