Contactloze bezorging: Nu 5-11 werkdagen5

Emily Van Den Bergh
5 item(s)
Volgen

Emily van den Bergh: blouses voor elke gelegenheid

Dames, blouses maken een onmisbaar onderdeel uit van je garderobe. De blouse van je dromen vind je vast en zeker bij Emily van den Bergh. Dit modemerk kent een breed aanbod kwalitatieve hemden met een geheel eigen uitstraling. Je vindt in de collectie meer basic, klassieke modellen met sobere kleuren en rustige prints, die mooi passen bij veel van je outfits en je bijzonder vrouwelijk doen voelen. Maar Emily van den Bergh staat ook bekend om haar vrolijke, kleurrijke blouses die echte eyecatchers zijn. In deze collectie zijn er modellen met een aansluitende pasvorm en exemplaren die losser en luchtiger zitten.

Allround met prachtige details

Met blouses in je kledingkast, zeker die van Emily van den Bergh, kan je alle kanten uit. In de zomer is dit kledingstuk heerlijk luchtig. De blouses zijn namelijk gemaakt van 100% katoen. In de winter kan je deze hemden ook goed doordragen. Dan kunnen ze een opvallend accent zijn onder een fraai jasje of truitje bijvoorbeeld. Bovendien draag je dit kledingstuk tijdens verschillende gelegenheden. Op je werk - met de streepjesstoffen ga je scoren - maar ook in je vrije tijd. De vrolijke kleuren van de stoffen lenen er zich voor. Rol de mouwen op en laat het bovenste knoopje open. Je maakt er in een wip een perfecte vrijetijdsblouse van. De hemden van Emily van den Bergh kenmerken zich vaak door mooie details. Laat je verleiden door die extra ruches of strikken aan de boord, een sensuele diepe halsuitsnijding of opvallende linten aan de knoopjes.

Veelzijdig en vooral comfortabel

Het is duidelijk dat de kleding van Emily van den Bergh ontzettend veelzijdig is. Dat is ook niet gek, want de ontwerpers van dit merk proberen hun ontwerpen keer op keer te vernieuwen. Ze laten zich inspireren door de laatste trends, maar houden de draagbaarheid van de bloezen daarbij in het oog. Het is vooral de vrolijke print die iedere blouse zo vernieuwend maakt. Verschillende patronen en kleuren zorgen ervoor dat je met ieder item uit de collectie opvalt. Stijl moet bovendien niet ten koste gaan van de kwaliteit. Een belangrijke basis is namelijk ontzettend belangrijk. Emily van den Bergh gebruikt daarom alleen maar kwalitatieve stoffen die soepel vallen en prettig aanvoelen.