Tot wel 50% EXTRA korting op shirts & shorts5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC

Canadian Classics brengt outdoor naar de stad

Wat roept de naam Canada bij je op? Ruige landschappen, wouden die zich uitstrekken tot aan de horizon, strenge winters en desolate landschappen? Of denk je eerder aan hippe metropolen zoals Montreal en Toronto, bezaaid met coole shops en eethuisjes waar je van pancakes met goudgele ahornsiroop kunt smullen? Met de damesjassen van Canadian Classics breng je beide omgevingen moeiteloos samen. Dit zijn degelijke, modieuze mantels en parka’s waarmee je de meest stormachtige winters én de drukste shoppingstraten trotseert. Want zeg nu zelf, waarom zou je twee jassen kopen wanneer je al deze eigenschappen in één enkel item verenigd ziet? Laat je verrassen en overtuigen van deze aanbod damesjassen van Canadian Classics!

Klassiek of net dat tikje anders?

Bij Canadian Classics heb je grofweg de keuze uit twee soorten jassen. In de eerste categorie vind je effen, tijdloze parka’s, vaak met capuchon en bontkraagje. Je kiest uit modellen van gewone of iets langere lengte, met knopen of een verborgen rits en vooral: in diverse stijlvolle kleuren. Dankzij de heerlijk warme voering hebben kou, regen en sneeuw geen vat op jou! Beter nog, dit zijn perfect afgewerkte kwaliteitsitems met een tijdloze look die meerdere opeenvolgende winters hun nut zullen bewijzen. De tweede categorie omvat dan weer mantels met een opvallend design. Een kaki-bruine tussenjas met bloemenapplicaties op de mouwen of een knuffelzachte faux bont mantel? Dames die het straatbeeld willen opfleuren, zijn bij Canadian Classics alvast aan het juiste adres!

Canadian Classics – Wat een jassen, wat een kortingen!

Hoogwaardige jassen waar je vele jaren mee doet, stuks met een tijdloze én trendy look: deze items zijn natuurlijk een echte investering. Dus gelukkig dat er altijd aanzienlijke kortingen van About You voor je klaar staan. Vergeet ook niet dat je deze jassen bij eender welke outfit kunt dragen, van rustig relaxed tot elegant vrouwelijk en supersportief. Dat betekent dat je met een vrouwen parka van Canadian Classics niet alleen een degelijk, maar ook enorm veelzijdig stuk in huis hebt. Is dat de investering volgens jou waard, of zoek je toch een goedkoper exemplaar? Daar kunnen wij niet over beslissen, da’s helemaal up to you…