WINTER SALE! Tot wel 50% korting5

TOMMY HILFIGER logo
Tommy Jeans logo
Tommy Hilfiger Underwear logo
Tommy Hilfiger Curve logo
Tommy Sport logo
Tommy Hilfiger Tailored logo
Items van het merk filteren
Alle producten van Tommy Hilfiger Underwear224

Tommy Hilfiger underwear – Amerikaanse coolness op je huid

Tommy Hilfiger haalt zijn eigenheid uit de boeiende mix van een luxueuze collegelook en een moderne preppy attitude. Die kenmerken werden ook doorgetrokken naar de ondergoedcollectie, waarbinnen de meest uiteenlopende boxershorts, slips, bh’s maar ook badmode en pyjama’s vertegenwoordigd zijn. Tommy Hilfiger underwear biedt je de keuze: leg je de nadruk op sexy of ga je voluit voor comfort? Dankzij hun focus op de juiste materialen en pasvorm slagen ze erin beide eigenschappen te combineren: ook de supervrouwelijke of supermannelijke en sexy items zitten je als gegoten. Zin in nieuw ondergoed? Neem dan zeker eens een kijkje in de collecties van Tommy Hilfiger underwear. Met hun gediversifieerde assortiment weten ze elke vrouw te bekoren!

Ondergoed dat perfect bij je past

Je ziet het niet, maar iedereen weet dat het klopt als een bus: wanneer het op ondergoed aankomt, heeft ieder mens zo zijn voorkeuren. Sommige dames zweren bij strings, sommige mannen bij de slip. En dat treft, want Tommy Hilfiger underwear heeft onder meer enkele rode, navy of witte exemplaren met elastische tailleband voor je klaarstaan. Heb je ze liever in ’t zwart, met het logo erop? Ook dat kan perfect! Dankzij de diverse kleuren en designs komen mannen en vrouwen bij dit label in gelijke mate aan hun treken. Het juiste broekje is van belang, maar voor vrouwen geldt datzelfde eveneens, of nog meer zelfs, voor je bh. Eentje voor onder je T-shirts, een soft cup triangel of eentje zonder beugels en met kruisende bandjes? De keuzemogelijkheden zijn eindeloos, en naargelang welke boven- en onderstuks je selecteert, heb je tientallen mogelijke combinaties in huis!

Comfortabele kleding comfortabel bestellen

Je nieuwe slaapjurk of bikini vanuit je comfy fauteuil bestellen, bestaat er iets beters op deze wereld? Niet alleen vind je in deze dames- en herenshop een ruim overzicht, het assortiment wordt ook continu aangevuld. Zo kan je zeker zijn van twee dingen: er is keuze zat en je krijgt altijd de nieuwste items te zien! Maar daar stopt het goede nieuws niet. Bij Tommy Hilfiger underwear zijn er altijd wel enkele kortingen die om je aandacht strijden! Een body die je 40% goedkoper kunt aanschaffen, pyjama’s met een mooie korting of boxershorts tegen de helft van de prijs? Tommy en About You maken het mogelijk!