WINTER SALE! Tot wel 50% korting5


CHIEMSEE: legendarisch modemerk voor surfers en snowboarders

Kledinglabel CHIEMSEE wordt gezien als de grondlegger van sportfashion in de Duitstalige landen. Aan de wieg stonden de broers Christoph en Martin Imdahl. Eind jaren 70 runden ze een surfschool aan het Duitse meer Chiemsee. In 1979 leerden ze de surfer Michael Ribolitz alias Mickey Eskimo kennen. Met hem riepen ze in 1982 Windsurfing CHIEMSEE in het leven. De broers startten in de garage van het hotel van hun ouders met een surfshop. In 1984 kwam er kleding bij. Een jas met kangoeroe-afbeelding bleek een schot in de roos. Eind jaren 80 verscheen de klifduiker met gestrekte armen. Dit is nog steeds het logo. Door zijn populariteit vloog deze lifestyle kleding over de toonbank, onder andere omdat het al snel voor exclusiviteit stond.

CHIEMSEE biedt mode voor het hele gezin

Vandaag de dag doet het merk zijn afkomst eer aan. Surfers en snowboarders kunnen nog steeds terecht bij CHIEMSEE voor hun kleding, maar het aanbod is breder geworden. Bovendien zijn de prijzen niet meer zo hoog als in de beginjaren. Destijds vond je CHIEMSEE alleen in exclusieve surfboetieks en dure modezaken, nu is het merk op veel meer plekken verkrijgbaar. Je kunt zowel de kleding als de accessoires als sportief en stijlvol bestempelen. Naast de collectie skibroeken, ski-jassen, zwemkleding en surfshirts voor mannen, vrouwen en kinderen vind je hier ook sportieve truien, T-shirts, tanktops en poloshirts die je als stijlvolle vrijetijdskleding kunt dragen.

Sportief en stijlvol onderweg

CHIEMSEE kleding richt zich compleet op sport en vrije tijd, wat het merk zeer uniek maakt. Het biedt moderne kleding voor informele bijeenkomsten, voor op je werk en natuurlijk voor sportieve weekenden en vakanties. Denk hierbij aan wintersport of zomerse dagen aan het strand of op een surfplank. Jonge, avontuurlijke mensen vinden daarom eenvoudig kleding in die collectie die bij ze past. Onder de accessoires vind je bovendien zowel sportieve travelbags, reistassen en trolleys, als portemonnees met een sportieve, creatieve look, coole strandtassen en moderne rugzakken met ruimte voor je laptop of skateboard. Dat maakt CHIEMSEE de moeite waard!