WINTER SALE! Tot wel 50% korting5

 Merkenheader

ICHI: minimalistisch Scandinavië en Japanse eigenzinnigheid

ICHI, het Deense modelabel voor vrouwen, vermengt het minimalistische van Scandinavië met de eigenzinnigheid van Japanse mode. Op deze basis creëert het merk collecties met veel gevoel voor stijl en flair, waarmee elke fashionista zich op en top vrouw zal voelen. ICHI ontwerpt kleding en schoenen met simpele lijnen, waardoor jij deze makkelijk mixt en matcht met wat je al in je garderobe hebt hangen. Dit energieke en levendige merk is een absolute must voor elke modeliefhebber die zich met prettig zittende en vooral zeer betaalbare mode wil onderscheiden. ICHI kijkt altijd naar de nieuwste trends en geeft hier een eigen draai aan.

Ongecompliceerde mode

ICHI geeft elke look iets ongecompliceerds en zorgt ervoor dat elke outfit in balans is. Kijkend naar het silhouet van de vrouw ontwerpt het merk items die comfortabel zitten, functioneel zijn en helemaal passen in het huidige modebeeld. Combineer een smaakvolle jumpsuit met een blazer, een paar zwarte lace-ups en een handtas en je hebt de perfecte zakelijke outfit. Trek je de blazer na het werk uit en ruil je de handtas in voor een clutch, dan wordt het juist een prima casual look. De veelzijdigheid van ICHI zorgt voor geschikte outfits voor elk moment van de dag, want wat je 's ochtends draagt naar je werk, tover je 's avonds makkelijk om tot een mooie after work look.

Superzachte knitwear en elegante glamour

Met ICHI stel je je favoriete look in een handomdraai samen. Combineer super trendy jeans met een gebreide trui en een paar sneakers en je hebt de ultieme look voor het weekend. In de zomer ruil je de warme trui in voor een T-shirt en espadrilles voor dat echte vakantiegevoel. ICHI heeft elk seizoen weer nieuwe items waarmee jij de perfecte look creëert, passend bij de tijd van het jaar. Heb je een feestje? Kies voor echte glamour. Stoere laarsjes met studs in combinatie met een kanten jurk voor een elegante, sexy look, of juist een van de opvallende prints, zodat jij dankzij ICHI zeker het middelpunt zal zijn op elke party.