Overslaan naar hoofd content
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje
Alle producten van SOREL22

SOREL: altijd droge, warme én mooie voeten

In Canada heb je stevige schoenen nodig om er de koude, nattigheid en sneeuw te kunnen trotseren. Daar zag dan ook het merk SOREL in 1962 het levenslicht. SOREL produceerde vanaf het begin veel meer dan alleen stevige, kwalitatieve boots. Het merk dacht ook direct aan stijl. Met boots van dit Canadese merk heb je dus niet alleen droge en warme voeten, je gaat ook nog eens helemaal mee met de laatste modetrends. Boots waar je mee buiten kan komen dus, letterlijk en figuurlijk. En die knappe stappers zijn er voor heren, dames en kinderen.

Een SOREL voor elke wandeling

SOREL heeft veelzijdige modellen in collectie. Maar één ding hebben ze gemeen: de boots zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal en de goede afwerking zorgt voor een optimaal draagcomfort. De waterproof laarzen zijn geschikt bij regen en sneeuw, want met deze boots aan je voeten kom je overal doorheen. Maar ook tijdens een strandwandeling in het voor- of najaar komen deze stevige stappers bijzonder goed van pas. De robuuste zolen houden je voeten goed op de grond. Sommige modellen zijn bovendien laag, andere hoger zodat je nog beter beschermd bent tegen barre weersomstandigheden. De meeste van deze boots hebben bovendien praktische vetersluitingen, zodat je de pasvorm perfect kunt aanpassen. In de collectie zijn er echter ook modellen met een rits.

Het SOREL-effect

Het basis kleurenpallet van dit merk is vrij sober, maar heel wat van de schoenen beschikken over subtiele details die perfect aansluiten bij de nieuwste modetrends. Zo verbindt dit merk functionaliteit met stijl. Heel wat modellen van dit schoenenmerk zijn bovendien gevoerd. Zo wordt het draagcomfort verhoogd. Dat is ook het geval bij de pantoffels. Een gevoerde binnenkant en een stevige zool zorgen ook binnenshuis voor veel draagcomfort. De pantoffels zijn gemaakt van leer en zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Zo kun je ook binnen genieten van het SOREL-effect.