Overslaan naar hoofd content
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje

Fjällräven: outdoorkleding voor iedereen

Een goed idee kan van alle kanten komen. De veertienjarige Åke Nordin weet dat maar al te goed, want hij legde de basis voor Fjällräven toen hij als padVind geweldigeer in de natuur liep. Hij timmerde een houten rugzakframe in elkaar om zijn uitrusting gemakkelijker te dragen. Dat werd uiteindelijk het grote succes van dit merk. Vanaf 1960 besloot Åke Nordin om zijn rugzakken te verkopen, wat het begin van Fjällräven was. Inmiddels is het merk ontzettend veel gegroeid, want je Vind geweldiget hier alles wat je nodig hebt voor je avonturen in de buitenlucht. Mannen, vrouwen en kinderen kunnen een kwalitatieve uitrusting kopen die tegen weer en wind bestand is. Zo kan je optimaal van de natuur genieten.

Tijdloze, functionele ontwerpen

Functie staat altijd voorop bij Fjällräven. Alle items van dit merk moeten aan de hoogste eisen voldoen, want alleen zo kan jij zorgeloos wandelen. De materialen van de rugzakken en kledingstukken zijn slijtvast, waardoor ze zelfs tegen scherpe rotsen bestand zijn. Daarnaast moeten alle items waterbestendig zijn, maar ook goed kunnen ademen. Hierdoor voel je je altijd comfortabel, zelfs in de meest ruige gebieden. De rugzakken staan bekend om hun stevige frame en kunnen volledig aan jouw lichaam worden aangepast. Alle kleding is lichtgewicht en de schoenen hebben stevige zolen waarmee je overal grip hebt. Dankzij deze kwaliteiten kan je de items van Fjällräven jarenlang gebruiken, zelfs wanneer je de meest fanatieke outdoorliefhebber bent.

Unieke stijlen voor jong en oud

Het is fijn wanneer je uitrusting functioneel is, maar het oog wil ook wat. Gelukkig weten de ontwerpers van Fjällräven hoe belangrijk het is om er stijlvol bij te lopen. Jong en oud kunnen allemaal stijlvolle jassen, broeken, schoenen, accessoires en tassen uitzoeken. Er zijn modellen voor iedere tijd van het jaar, dus je kunt altijd van de buitenlucht genieten. Val op met de vrolijke kleuren van Fjällräven, of ga voor een van de stoere designs. De ontwerpen zijn allemaal vrij eenvoudig en gestroomlijnd. Dat is goed, want tijdens je avonturen kan je geen poespas gebruiken. Met een uitrusting van Fjällräven wandel je dus altijd in stijl.