Overslaan naar hoofd content
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje
Alle producten van PROTEST35

Protest, als een vis in het water en op de piste

Enkele fanatieke Nederlandse snowboarders waren er begin jaren 90 helemaal klaar mee, met sportswear die te duur, saai, oncomfortabel of een combinatie van dit alles was. Onder het motto “wat je zelf doet, doe je beter” begonnen ze dan ook hun eigen collecties te ontwerpen. Ze beperkten zich niet tot kleding voor op de piste, maar hadden ook aandacht voor dat andere board: de surfplank. Zo ontstond een interessante mix, namelijk skibroeken en -jassen voor vrouwen om ’s winters de piste onveilig te maken en bikini’s om ’s zomers aan het strand te showen. Want dat je in kleding van Protest gezien mag worden, dat staat als een paal boven water!

Trendy en functionele sportkledij voor iedereen

Ook al specialiseert Protest zich in sportswear, dat betekent niet dat je hun outfits slechts enkele keren per jaar kunt dragen, op wintersport en naar het strand. Dat zou ook zonde zijn: de hippe stukken zijn allerminst bedoeld om in de kast te hangen, ze mogen gezien worden! De sportjassen zijn hiervan het beste voorbeeld. Deze zijn warmte-isolerend, waterdicht, winddicht en beschikken over een capuchon; hiermee kan je dus probleemloos een hele dag snowboarden. Anderzijds maken deze eigenschappen en hun knappe design hen ook perfect voor een doorsnee winterdag. Sportieve dames combineren deze jassen moeiteloos met de relaxed ensembles die ze al in hun garderobekast hebben hangen en tonen zo dat ze oog hebben voor comfort én stijl. Natuurlijk kunnen we hetzelfde zeggen over de bikini’s: een sportief ontwerp (gekruiste bandjes die stevig blijven zitten) wordt gecombineerd met een jong, aantrekkelijk design.

Protest – Oog voor trends, oog voor details

Bij Protest laten ze er geen twijfel over bestaan: functionaliteit en fashion hangen samen zoals … een snowboarder en zijn board? Het ene kan niet zonder het andere! Enerzijds betekent dit dat er heel wat aandacht wordt geschonken aan de juiste pasvorm en materialen. Het label werkt met de nieuwste productiemethoden en stoffen, die opvallen door hun duurzaamheid en ademende eigenschappen. Anderzijds past elk stuk perfect binnen de laatste trends. Dankzij een slim gebruik van kleuren, texturen en de juiste afwerking krijgt deze sportswear voor vrouwen een hippe en exclusieve look. Weet je wat ook exclusief is? Onze kortingen! Speciaal voor jou selecteren we het hele jaar door artikelen van Protest die we tegen mooie kortingspercentages aanbieden. Het enige wat jij nog moet doen, is je keuze maken, je koffer pakken, en je schrap zetten voor bewonderende blikken op de piste of het strand …