CINQUE: de liefde voor Italië in een kledingmerk

Wie houdt van stijlvol Italiaans, kan bij CINQUE terecht. De Italiaanse mode staat bekend als de beste van de wereld. Scherp gesneden, prachtig elegant en heel erg zelfverzekerd. Toch is deze stijl juist vaak heel los en soms zelfs casual. Het merk CINQUE zelf is Duits. Het werd aan het eind van de jaren 80 opgericht door twee Italië-liefhebbers, na een reis door het prachtige natuurgebied Cinque Terre. Hier waren ze uiteraard in aanraking gekomen met de schoonheid van de cultuur en met de passie die de mensen vertalen naar het mooiste design. Dat wilden ze laten terugkomen in een kledinglijn, zodat die stijl voortaan ook in Duitsland makkelijk te krijgen zou zijn, enigszins aangepast aan Noord-Europese maten. Dat werkte bijzonder goed, want inmiddels is het merk internationaal succesvol.

Echte Europese stijl voor mannen en vrouwen

CINQUE maakt kleding voor mannen en vrouwen. Hun belangrijkste doel is om kwalitatieve items te maken die jarenlang mooi blijven. Dit bereiken ze door vooral Europese stoffen te gebruiken. Deze hoogwaardige stoffen worden vervolgens verwerkt in prachtige pakken, jurken en shirts. De ontwerpers van het merk houden het proces van begin tot eind in de gaten om de kwaliteit te garanderen. Hun doel is om kleding te maken die aansluit op Italiaanse tradities, maar die ook bij de moderne man en vrouw past. Het vrije leven op het Italiaanse platteland wordt gecombineerd met de bruisende wereld van Europese steden. Zo krijg je tijdloze kleding die tegelijkertijd ontzettend modern oogt.

Maak het picture perfect

Italianen vinden zichzelf niet gauw overdressed, en men mag hun voorbeeld volgen. Het gaat er allemaal om wat voor indruk je maakt, want de eerste indruk is alles. Er goed uitzien geeft je een voorsprong. Ook voel je je zelfverzekerd in zulke kleren. Bij CINQUE kun je terecht voor je hele garderobe. Er horen stijlvolle schoenen bij, en natuurlijk accessoires. Wat de laatste betreft, ook daarvoor kun je terecht bij CINQUE. Kijk eens naar hun trendy leren tassen en portemonnees. Er zijn zowel echte klassiekers als bijzonder hippe modellen. Voor je hele garderobe en accessoires in stijl zit je goed bij CINQUE.