ALLEEN IN DE APP: tot wel 40% EXTRA korting5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC
 Merkenheader

Passionata lingerie voor vrouwelijke elegantie

De betoverende lingerie van Passionata mag in geen enkele kledingkast ontbreken. Bij dit lingeriemerk staat de vrouwelijke elegantie voorop. De ontwerpen van Passionata zijn zeer modern en charmant voor het vrouwelijk lichaam. De ontwerpen zijn van Franse komaf en gemaakt van materiaal van een hoge kwaliteit. Het modelabel ontstond aan het einde van de jaren tachtig. In die tijd werd ondergoed slechts gezien als een kledingstuk dat comfortabel moest aanvoelen. Dit veranderde echter in de loop der tijd naar een meer vrouwelijke vorm en meer gedecoreerde lingerie. Vrouwen wilden hun vrouwelijkheid tonen en ervan genieten. Passionata biedt ideale collecties waarmee dit mogelijk is. Het is daarom niet verwonderlijk dat veel vrouwen minimaal één setje van Passionata in huis hebben.

Jouw individuele persoonlijkheid staat bij Passionata voorop

Voor Passionata draait de juiste lingerie om jouw eigen persoonlijkheid. In de collecties is het belangrijk te kijken naar jouw fysiek sterke punten. Ieder lichaam is anders. Daarom kun je door te kiezen voor de juiste beha de goede kanten benadrukken. Het gaat er immers om dat je als vrouw goed in je vel zit. De lingerie van het modelabel is sexy, adembenemend maar nooit overdressed. Het kledingstuk dient om jouw figuur beter tot zijn recht te laten komen. Het assortiment is zeer veelzijdig en geschikt voor iedere vrouw, van jong tot oud.

Passionata: passie met comfort en goede kwaliteit

De sensuele maar stijlvolle lingerie heeft een prachtig uiterlijk. Er zijn veel details op de beha's en slips te vinden, zoals strikken en pailletten. Ook beschikt het modelabel over een uitgebreide kleurencollectie, waarbij met iedere voorkeur rekening gehouden wordt. Je kunt zowel voor klassieke tinten als voor spannende kleuren kiezen. Ook zijn er diverse modellen mogelijk, zoals een T-shirtmodel of beha's met en zonder bandjes. De lingerie is van een uitstekende kwaliteit. Meestal wordt er gebruikgemaakt van katoen of microvezel. Dankzij jarenlange ervaring weten de ontwerpers wat wel en niet werkt voor het vrouwelijk lichaam. Met lingerie van Passionata worden de vrouwelijke rondingen geaccentueerd, zodat je vol zelfvertrouwen een spannende avond tegemoet gaat.