Tot wel 50% EXTRA korting op shirts & shorts5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC

K-Swiss: een steeds grotere collectie

K-Swiss was de grote droom van de Zwitserse broers Ernie en Art Brunner. Zij verhuisden in 1966 naar Amerika om daar hun droom werkelijkheid te maken. De broers waren vaak op de skipiste en het tennisveld te vinden, waardoor ze al snel inspiratie kregen voor hun eigen speciale sportkleding. K-Swiss werd zo het eerste merk dat leren tennisschoenen produceerde. Leren schoenen waren in die tijd populair bij wintersporters, maar de Zwitserse broers vonden dat tennissers ook het beste van het beste moesten hebben. De traditionele tennisschoen met vijf strepen werd toen geboren en het merk bleef zich ontwikkelen. Vandaag de dag heeft het verschillende collecties, met een gevarieerd aanbod.

Nieuwe stijlen en outfits

Het grote succes van de tennisschoenen was reden genoeg voor K-Swiss om uit te breiden. In de jaren na het eerste succes is het merk daarom naast schoenen ook kleding gaan produceren. Het merk heeft zijn achtergrond daarbij natuurlijk nooit uit het oog verloren, want alle kleding van het merk is – in de eerste plaats – gemaakt voor tennissers. Stijlvolle polo's, comfortabele shorts en accessoires zijn allemaal verkrijgbaar. Maar leuk is dat de sportdesigns van de collecties vaak ook perfect passen bij een casual outfit. De kledingcollecties hebben namelijk meestal een simpele en strakke look. Dat maakt ze tot de perfecte toevoeging bij iedere outfit. Je kunt de sneakers bijvoorbeeld combineren met een spijkerbroek, maar ze komen ook goed tot hun recht onder een sportief jurkje. Zo stel je niet alleen als sporter, maar ook voor het dagelijks leven een hele outfit samen met K-Swiss.

Hoge kwaliteit met veel comfort

De ontwerpers van K-Swiss zorgen er nog steeds voor dat de collecties een hoge kwaliteit hebben, net als de leren schoenen waar het merk ooit mee begon. Of je nu op het tennisveld staat of niet, het dragen van het merk is daarom altijd een uitstekende keuze. De kleding wordt gemaakt van het beste leer en andere kwalitatieve stoffen die hun stevigheid behouden. Tegelijkertijd vormen de schoenen en de kleding zich naar jouw lichaam, zodat het altijd comfortabel aanvoelt. Dat is waarom je voor K-Swiss kiest.