Tot wel 50% EXTRA korting op shirts & shorts5

Nog maar:00HRS00MIN00SEC

JOST tassen: stijlvol en praktisch

JOST is een Duits merk dat tassen maakt voor dames en heren. Een goede tas is niet alleen noodzakelijk voor je spullen. Het is ook de ultieme afmaker van een outfit. Dat weet dit merk maar al te goed. De tassen zijn bijzonder elegant te noemen en zijn daardoor geschikt voor feestjes, maar ook bijvoorbeeld gewoon op werk. Daar komt bij dat het merk sportievere modellen aanbiedt met meer bewegingsvrijheid, maar ook rugtassen, omhangtassen (voor mannen) en zelfs portemonnees produceert. Het merk weet zo bijzonder veelzijdig te zijn – en daarbij altijd precies de balans te vinden tussen wat elegant en wat praktisch is.

Bekroond vakmanschap

Het bedrijf dat tegenwoordig JOST heet, bestaat al sinds 1891. Het familiebedrijf groeide uit tot een internationaal modebedrijf en sinds 2002 bestaat JOST in zijn huidige vorm, onder leiding van creatief brein Dietmar Jost. Leerwaren zijn nog steeds een primair onderdeel van het merk, dat vandaag de dag moderne en aantrekkelijke tassen maakt die zijn bekroond met internationale prijzen. Het label kiest voor hoogwaardig leer en textiel uit Europa en volgt strenge productie-eisen als het gaat om het vervaardigen van de tassen. Die moeten bijvoorbeeld stevige hengsels hebben die wat gewicht kunnen dragen. Het merk hecht veel waarde aan duurzaamheid en voor jou als tassenliefhebber is dat prettig want zo gaat een tas lang mee.

JOST: ruime keus aan kwaliteitstassen

Kies je voor traditioneel bruin en zwart of ga je voor meer kleur? Met JOST heb je de keus. Mannen kiezen op kantoor voor een aktetas of laptoptas in stijlvol zwart of gaan voor een meer urban look met een gestroomlijnde rugzak in zakelijk donkerbruin. Na het werk ruil je deze tas in voor een sportiever model in een warme cognac kleur om je sportkleding in op te bergen. Dames wisselen een elegante rugzak in pasteltinten als zacht roze of beige af met een schoudertas in koninklijk blauw of opvallend rood. 's Avonds neem je een clutch mee naar het restaurant of feestje. Subtiel en met voldoende ruimte om al je spullen kwijt te kunnen. Een tas van JOST is een onmisbare accessoire voor mannen en vrouwen die een kosmopolitische uitstraling hebben.