WINTER SALE! Tot wel 60% korting5

 Merkenheader
Items van het merk filteren
Alle producten van Junarose275

JUNAROSE: mode met de perfecte pasvorm voor een maatje meer!

JUNAROSE is een label van het Deense familiebedrijf Bestseller en richt zich op vrouwen met een maatje meer. Met kleding in de maten 42 tot 54 biedt het merk de nieuwste trends op modegebied voor de vrouw, die trots is op haar rondingen en deze optimaal wil laten uitkomen. JUNAROSE snapt dat de meeste vrouwen geen maatje nul hebben, maar welnet zo goed gekleed willen gaan volgende de laatste trends. Dit merk biedt jonge modebewuste vrouwen daarom een goed en bovendien zeer betaalbaar alternatief voor de standaard mode die je normaal ziet voor een maatje meer. Niks geen kleur- en vormloze kleding, maar mode waarmee je je zelfvertrouwen laat zien.

Kleding die zit als gegoten

Lang was het voor vrouwen met een maatje meer lastig om hippe en betaalbare kleding te vinden. Een gat in de markt, waar JUNAROSE vol overtuiging is in gesprongen. Het merk is inmiddels synoniem voor het ultieme fashion gevoel. Elk item in de collectie heeft de perfecte pasvorm, ontworpen met jouw rondingen in gedachten en de wetenschap dat je die zo flatteus mogelijk uit wil laten komen. JUNAROSE weet wat je wil camoufleren en wat juist benadrukt moet worden. Geen te strakke kleding waar je aan blijft plukken en waarin je je eigenlijk niet comfortabel voelt. De tops, jurkjes, truien, blazers, jumpsuits en jeans zitten als gegoten dankzij de hoge kwaliteit van het materiaal.

Kies JUNAROSE en vul elk seizoen je garderobe aan met de nieuwste items

Dankzij JUNAROSE hoef je je niet langer te beperken tot een paar items waar je veel voor betaalt en die je seizoen na seizoen moet dragen omdat er geen andere keus is. Het merk komt elk jaar met meerdere collecties die de laatste trends van de catwalk volgen. Zo kun je jouw garderobe in de zomer en winter aanvullen met nieuwe items en accessoires. Het mooie van JUNAROSE is de brede keus, die er rekening mee houdt dat het voor curvy vrouwen fijn is als ze bij één merk terecht kunnen voor al hun kleding. Juist daarom heeft JUNAROSE een uitgebreide en veelzijdige collectie, met bijvoorbeeld ook jassen, panty's en bad- en sportkleding. Daarmee stel je voor elk moment van de dag en elke gelegenheid jouw ideale look samen.