DKNY – stijlvolle en tijdloze fashion

DKNY is het wereldberoemde designermerk wat de prachtige dame Donna Karan in New York heeft opgericht. De stijl van DKNY – kort voor Donna Karan New York – kenmerkt zich door de combinatie van elegantie en eenvoud. De tijdloze kledingstukken van DKNY kun jij altijd dragen en zijn uitermate stijlvol. 1985 bracht Donna Karan haar eerste collectie op de markt, genaamd de ‘Seven Easy Pieces’. Met deze collectie wilde Donna Karan laten zien dat een vrouw zich met zeven simpele items super stijlvol en elegant kan kleden en dit kan combineren met de eenvoud wat deze collectie met zich meebracht. Ze wilde een statement maken dat vrouwen helemaal hard en veel kunnen werken en tegelijk oogverblindend uit kunnen zien. Dit viel ontzettend in de smaak in de modewereld en daardoor is DKNY beroemd geworden.

DKNY: betoverende kleding voor de moderne en hardwerkende vrouw

De kleding van DKNY is enkel voor volwassen vrouwen die belang hebben bij tijdloze en tegelijkertijd modieuze kledingstukken. En dit zijn er nog al wat. De iconische ontwerpen van Donna Karan zorgden destijds voor een mode revolutie en tot op de dag van vandaag zorgt ze voor vernieuwing en brengt ze prachtige collecties uit voor de moderne vrouw. Het merk zet zich in voor de moderne en hardwerkende vrouw en dat maakt DKNY uniek. Er zijn al vestigingen in de grote modemetropolen zoals Italië, Milaan, Londen en natuurlijk – hoe kan het anders zijn – New York.

Kies voor de prachtige en tijdloze items van DKNY!

Bij DKNY ontwikkelen ze kleding voor vrouwen met oog voor detail en met grote precisie. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen wat zorgt voor een superieur draagcomfort. Donna Karan heeft voor een perfecte balans gezorgd tussen stijl en eenvoud waar de alledaagse vrouw zo naar op zoek is. In de items van DKNY kun jij er hierdoor super modieus bijlopen zonder dat je uren tijd hoeft te besteden aan het samenstellen van de perfecte look. De verschillende artikelen zijn gedetailleerd afgewerkt met het subtiele DKNY logo waaraan je dit prachtige merk dus kunt herkennen. Met de collectie van DKNY kun jij op elke gelegenheid shinen!