khujo: coole kleding met een Amerikaanse touch

khujo werd in 1996 als een klein merk opgericht in Hamburg. De oprichter van het merk was net op vakantie in New York geweest. Hij kwam een beetje teleurgesteld terug van zijn reis, want nergens zag hij de coole vintage kleding die hij zo goed kende van Amerikaanse films. Hij besloot om het heft in eigen handen te nemen en deze coole vintage items zelf te maken. Het avontuur begon met leren jasjes: een klassieker die nooit uit de mode is geraakt. Het doel van khujo was om coole kleding te maken voor iedereen die zijn stoere kant wil laten zien.

Een combinatie van vintage en modern

Over het algemeen maken de ontwerpers van khujo kleding in twee verschillende stijlen. Zo laten ze zich voor een groot deel inspireren door de vintage look. Dit is natuurlijk te zien in de eerste leren jasjes van het merk. Alle designs lijken te zijn gebaseerd op de jaren vijftig en zestig. Stoere logo's en robuuste details maken ieder item cool en opvallend. Daarnaast laten de ontwerpers van het merk zich ook inspireren door de moderne stijl die je in de stad vindt. Ondanks dat vintage altijd geliefd blijft, blijven trends zich ook eindeloos ontwikkelen. Khujo combineert deze twee werelden met elkaar en maakt kleding die er klassiek uitziet, maar die tegelijkertijd niet misstaat in de moderne hedendaagse wereld.

Jouw persoonlijke look

Er is natuurlijk niemand die jouw stijl beter kent dan jijzelf. Daarom maakt khujo allerlei verschillende items voor mannen en vrouwen die zich graag eigenzinnig kleden. Door de combinatie van klassiek en modern past ieder item ook bij vrijwel elke outfit. Neem bijvoorbeeld de verschillende populaire leren jasjes van het merk. Khujo jasjes passen perfect bij een casual T-shirt, maar kunnen een vrouwelijk jurkje ook net iets stoerder maken. Door te spelen met verschillende stijlen kan je je look net iets opvallender maken. Daarnaast wil je ook zeker weten dat je lang kunt genieten van je favoriete items. Daarom gebruikt khujo voor zijn originele designs alleen het beste materiaal.