WINTER SALE! Tot wel 50% korting5

 Merkenheader

Zizzi laat je houden van je rondingen

Zizzi is een van oorsprong Deens modemerk voor vrouwen met een maatje meer. Het merk ontstond in 2000. Zizzi gelooft niet dat fashion alleen voor vrouwen met een kleine maat is. Het merk wil juist de nadruk leggen op het feit dat elke vrouw, ongeacht haar leeftijd, lengte of omvang er geweldig uit moet zien en zich bovenal geweldig moet voelen in alles wat ze draagt. Het merk wil af van het stigma dat mode voor een maatje meer niet spannend kan zijn. Geen vormloze tenten, maar gestroomlijnde silhouetten voor curvy fashionista's die hun lichaam niet willen verbergen. Zizzi wil dat je trots bent op het lichaam dat je hebt, waar vooral de nadruk op moet worden gelegd.

Wees trots op je rondingen

Het is niet voor niets dat Zizzi heeft gekozen voor 'We looove curves' als slogan. Want waarom zou je niet van je rondingen mogen, en zelfs moeten, houden? Zizzi begrijpt dat het niet altijd makkelijk is om er met een maatje meer ook trendy uit te zien. Daarom wordt elk seizoen voor elke nieuwe collectie naar materiaal gezocht die de vrouwelijke vormen benadrukken. Maar dan wel zo dat jij je comfortabel voelt in wat je draagt en dit ook uitstraalt. Want je goed voelen in de kleding die je koopt is immers de basis voor een geslaagde outfit. Dat gevoel wil Zizzi benadrukken met unieke combinaties van stoffen, kleuren en prachtig afgewerkte details die je een op en top vrouwelijk gevoel geven.

Inspiratie, vrouwelijkheid en vertrouwen

Zizzi let bij elke collectie op drie dingen: inspiratie, vrouwelijkheid en vertrouwen. Inspiratie uit de nieuwste trends. Mode met een edge voor elke nieuwsgierige vrouw. Vrouwelijkheid dankzij de ruime collectie van onder andere tops, jurken, truien, jassen en nachtkleding, die jouw sensualiteit benadrukken. En vertrouwen in je eigen lichaam en zelfbeeld, ook als je geen size zero hebt. Met perfect passende jeans en shapewear weet je zeker dat jouw curves altijd goed uitkomen. Zizzi wil jouw vrouwelijke vormen benadrukken met verfijnde looks, zodat je elk moment van de dag en elke gelegenheid met zelfvertrouwen tegemoetziet.