WINTER SALE! Tot wel 50% korting5


minimum: veelzijdige ontwerpen met een coole Deense look

minimum begon in 1997 met een kledingwinkel in het Deense stadje Aarhus. Al snel werd de kleding van minimum zo populair dat toen de mogelijkheid zich voordeed men zich als zelfstandig merk vestigde. In 1999 begon minimum met het ontwerpen van minimalistische, eigenzinnige herenmode. In 2007 werd de eerste damescollectie van het merk gepresenteerd. Tegenwoordig wordt de dames- en herenkleding in veel landen verkocht, zowel binnen als buiten Europa. Het succes van minimum is deels te danken aan de veelzijdigheid van de collecties. Tegelijkertijd is in de collectie ook een duidelijk herkenbare stijl en eenheid te ontdekken. Daardoor zijn eenvoudig stijlvolle combinaties te creëren met de verschillende ontwerpen van minimum.

Trendy kwaliteitsmode van minimum voor een aantrekkelijke prijs

minimum combineert prijs, kwaliteit en stijl optimaal. Voor een aantrekkelijke prijs kun je jezelf van top tot teen aankleden in items van minimum die altijd eigentijds zijn. De ontwerpen zijn geïnspireerd op het levendige stadje Aarhus en zijn kleurige inwoners. Natuurlijk worden ook de internationale catwalks nauwlettend in het oog gehouden. Het creatieve team van minimum kiest steeds voor draagbare en comfortabele ontwerpen die aantrekkelijk blijven. Ze zijn altijd voorzien van in het oog springende details. Die zie je terug in de belijning, materialen, kleuren en prints van minimum kleding. Daardoor is de kleding geschikt voor alle gelegenheden, voor het dagelijks leven, maar ook voor bijzondere gelegenheden. Het is net hoe je de stijlvolle items combineert. Bekijk de hele collectie en creëer eenvoudig een kledingstijl die jouw persoonlijkheid onderstreept.

Stijlvol door het leven met de hippe kleding van minimum

Met kleding van minimum kom je altijd goed voor de dag. Er zijn trendy items voor alle gelegenheden. Dames kunnen voor overdag kiezen voor mooie basics van goede kwaliteit. minimum heeft mooie blazers, broeken, rokken en blouses die uitstekend passen bij een belangrijke presentatie of vergadering. Er zijn ook chique avondjaponnen, zwierige cocktailjurken en vrolijke zomerjurkjes. In je vrije tijd biedt minimum zachte truien en vesten en goedpassende broeken. Heren gaan stijlvol de deur uit in mooi gesneden colberts en overhemden. Zij ontspannen zich in draagbare sweatwear van zachte kwaliteit. In de zomer zijn de luchtige shirts en shorts van minimum een uitkomst.