WINTER SALE! Tot wel 50% korting5


Mazine presenteert meer dan coole kleding

Streetwear van Mazine staat voor draagbare mode die beantwoordt aan het motto van het modemerk: “Everybody from Everywhere”. Daarmee willen de jonge ontwerpers van Mazine laten zien dat ieder mens uniek is en persoonlijke voorkeuren soms afwijken van elkaar, maar dat er toch punten zijn waar men het over eens is. De makers van het label inspireren met verrassende details, opvallende stilistische citaten uit sportfasen of modieuze tijdperken en brengen onmiskenbaar hun eigen manier van leven in. Zij maken het mogelijk om veel meer te presenteren dan alleen coole kleding. De collecties van Mazine zijn ontworpen voor jonge mensen die veel reizen, op stap zijn, vrienden ontmoeten, sporten en hun vrije tijd personaliseren.

Kleurrijke, sportieve, eenvoudige en tijdloze kleding

Het relatief jonge team van Mazine heeft haar huisvesting in het Ruhrgebied en is dus onderdeel van een industrieel centrum. Iedereen die het dit gebied kent, waardeert de dynamische geest, de kleurrijke diversiteit van culturen en de ongecompliceerde manier waarop mensen leven. De oprichters richten zich op het maken van hoogwaardige, maar betaalbare kleding die iedereen in zijn of haar vrije tijd op vakantie kan dragen tijdens het sporten en chillen. De stijl is altijd casual voor jonge vrouwen en mannen, kleurrijk, sportief, eenvoudig en tijdloos. Jeans zoals de Dr. Grito of jacks zoals de Backbeat werden al snel bestsellers. Met haar extreem casual stedelijke straat- en sportkleding heeft het merk zich nu al laten gelden in Duitsland en de rest van Europa.

Mazine biedt betoverend mooie mode met subtiel kleurontwerp

Mazine is betoverend met een subtiel kleurontwerp, waardoor de bijna puristische stukken gemakkelijk in elke outfit passen. Bovendien hebben de oprichters van het label een passie voor basketbal en de actieve levensstijl van diverse scènes, zoals de skateboarder. Daarom is het niet verwonderlijk dat onder andere casual college-jacks en eenvoudige hoodies in het assortiment voorkomen. Je vindt er weerbestendige windjacks in een gestreept ontwerp, eenvoudige basic shirts, kleurrijke jerseyjurken of supercomfortabele chinoshorts. Functionele parka's en zachte hoodies begeleiden haar én hem knuffelig door een koude winter, terwijl de kleurrijke, luchtige shorts in de zomer zeker zullen scoren. Van opvallende, neongekleurde prints tot discrete, klassieke coupes, Mazine heeft voor elk wat wils.