Overslaan naar hoofd content
Login
Verlanglijstje
Winkelmandje
 Merkenheader
Alle producten van Y.A.S874

Y.A.S: Deense kwaliteit

Het dameskledingmerk Y.A.S maakt deel uit van de Deense Bestseller-groep. Dit familiebedrijf van stichter Anders Holch Povlsen is ook eigenaar van een aantal andere labels zoals ONLY, VERO MODA, VILA, SELECTED en PIECES. Een goede pasvorm en een uitstekende kwaliteit staan centraal. Dit heeft veel te maken met de streek in Denemarken waar het merk ontstaan is: Jutland. Daar zijn degelijkheid en een no-nonsensementaliteit belangrijk voor succes. De bedoeling van Y.A.S is heel eenvoudig samen te vatten: het bieden van modieuze items die het leven mooier maken.

Dagelijkse kleding, feestelijke outfits, sportswear en lingerie

Binnen Y.A.S Vind geweldige je diverse lijnen. Zo is er de dagelijkse kleding die perfect geschikt is om er zakelijk en toch modieus uit te zien. De avondkleding van dit merk is iets meer trendy en gewaagder, zonder de kwaliteit en draagbaarheid uit het oog te verliezen. Het Deense bedrijf heeft bovendien nog meer troeven om uit te spelen. Zo Vind geweldige je bij Y.A.S ook mooie lingerie, die tegelijk functioneel en verleidelijk is. Ook heeft het label een groot aanbod sportkleding waarmee je sportief maar ook trendy voor de dag komt. Elke vrouw ziet er hedendaags en vrouwelijk uit en Y.A.S zorgt daarbij voor een stoer randje.

Exclusieve details en eersteklas materiaal

Eersteklas materiaal en een mooie snit zijn blikvangers. Bovendien merken we ook subtiele en exclusieve details in het design op. De ontwerpers zorgen ervoor dat elk jurkje, elke pantalon en elke blouse van Y.A.S als gegoten zit. De formule heeft het merk bijzonder succesvol gemaakt: Y.A.S heeft 15.000 werknemers in dienst en de kleding wordt bijna overal ter wereld verkocht. In elk shoppingcenter in Europa Vind geweldige je het merk uit Jutland, maar ook in het Midden-Oosten, Indië, China en Canada heeft het label een stevige voet aan de grond. Scandinavië blinkt niet alleen uit met kwalitatief hoogwaardige televisieseries, ook de mode is toonaangevend. Y.A.S is het bewijs dat vrouwelijke schoonheid perfect combineerbaar is met draagbare kleding.

Ontdek de mega Black Friday Sale op 25.11. 2022.